Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dara Rolins si trúfa: Porotkyňa v Let´s Dance... Má na to?!

Dara Rolins sa zrejme posadí do poroty tanečnej súťaže. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins sa zrejme posadí do poroty tanečnej súťaže.

BRATISLAVA - Koho by to napadlo?! Dara Rolins (38) pôjde pravdepodobne do ďalšieho markizáckeho projektu. Tentoraz by však mala zabŕdnuť do úplne inej profesie. Jej hodnotenia budú zrejme na jeseň počúvať tanečníci v Let‛s Dance 5! Speváčka nám prezradila, že ju táto práca naozaj láka. Myslíte si, že to zvládne? Vyjadrite svoj názor v diskusii.

Zaujímavá ponuka! Hoci po odmietnutí projektu Česko Slovenská SuperStar 2 mala vraj Markíza na Daru Rolins ťažké srdce, už jej v Záhorskej Bystrici odpustili. Speváčka totiž dostala ďalší lukratívny návrh. Televízia ju chce posadiť do poroty pripravovanej šou Let‛s Dance 5.

„Tá ponuka prišla. A to je zatiaľ štádium, v ktorom sa nachádzame,” povedala nám Rolins s tým, že nič ešte nie je isté. Priznala však, že možnosť sedieť v porote tanečnej súťaže sa jej pozdáva. „Je dosť pravdepodobné, že sa tam naozaj objavím,” pripustila.

Markíza síce pop divu už raz do Let‛s Dance neúspešne lákala, no vtedy to bolo na post tancujúcej celebrity. A Dara nemienila obetovať kopec svojho času na tréningy. Tentoraz však žiadne nehrozia, čo určite zohrá úlohu v speváčkinom rozhodovaní.

Na druhej strane je však otázne, či sa blondínka na túto úlohu hodí. V rámci svojich vystúpení síce zvláda aj rôzne choreografie, no v súťaži sa prezentujú hlavne štandardné a latinskoamerické tance. „Myslím, že nikomu nevyrazí dych spojenie Dara a tanec. Okrem mňa budú v porote sedieť traja odborníci na slovo vzatí, takže ak ponuku prijmem, budem hlas ľudu,” prezradila nám svoj pohľad na vec.

Doteraz sa Rolins ako porotkyňa zviditeľnila v Nákupnej horúčke, kde hodnotila módne kreácie, a v speváckej súťaži SuperStar. Mimo svoj obor však zabrúsila aj moderovaním rôznych akcií či najnovšie navrhovaním nábytku. Ak ponuku do Let‛s Dance naozaj prijme, budeme mať možnosť vidieť ju opäť v trochu inej polohe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu