Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dara Rolins: Let’s Dance? Ďakujem, neprosím!

Dara Rolins. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins.

PRAHA/BRATISLAVA – Nezlákali ju! Z Dary Rolins (37) chcela mať Markíza v jarnej sezóne tancujúcu celebritu. Porotkyňa SuperStar sa však rozhodla radšej venovať dcérke Laure a hudbe. Aspoň tak uviedla dôvody svojho odmietnutia tejto lákavej ponuky.

Nezatancuje si! Hoci sa o Dare Rolins špekuluje ako o možnej účastníčke šou Let’s Dance, topky.sk zistili, že známa blondínka parket drať nebude. Pravdou však je, že ponuku z Markízy naozaj dostala. „Prehovárajú ma už mesiac,“ potvrdila nám speváčka.

Dara však tvrdí, že zlomiť sa určite nenechá. „Tento rok sa chcem na sto percent venovať Laure a hudbe,“ uviedla dôvod svojho odmietnutia. Markíza sa jednoducho musí zmieriť s tým, že pohybovo nadanú blondínku na svojom parkete neuvidí.

„Tento projekt je časovo výrazne náročnejší, než SuperStar. Okrem samotného vysielania zahŕňa prípravu a tréningy a ja toľko voľného času nemám,“ povedala nám Dara. Speváčka máva totiž pracovný kalendár riadne nabitý koncertmi a vystúpeniami na rozličných akciách. Navyše, zárobok z Let’s Dance sa odvíja od počtu kôl, ktoré človek odtancuje, ale napriek tomu aj po vypadnutí musia byť súťažiaci produkcii naďalej k dispozícii – a to už v podstate zadarmo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu