Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Demitrov spoluhráč vyznal z lietadla smrti lásku svojej žene!

Pavol Trachanov
Pavol Trachanov (Zdroj: khl.ru)

BRATISLAVA - Obrancu tímu Lokomotiv Jaroslavľ Pavel Trachanov († 33) stihol svojej žene Jekaterine zavolať tesne pred štartom lietadla. Posledné slová, ktoré od neho počula, boli: Milujem ťa. O minútu neskôr bol mŕtvy, rovnako ako jeho spoluhráči a posádka.

"Do telefónu sa smial a žartoval. Pýtal sa, ako sa majú chlapci. Prial si ešte počuť Lešenka, než odletí," hovorí Jekaterina, ktorá prehĺta slzy. Vtedy však už nabehli motory a spojenie bolo veľmi slabé. "Už štartujeme, milujem ťa, bolo to posledné, čo som počula," povedala. Spoločné telefonáty pred vzlietnutím boli pre dvojicu tradíciou, napísal portál blesk.cz.

Okamihy štastia a spokojnosti sa však rýchlo zmenili na tragédiu a žene sa zrútil svet. O páde lietadla jej povedali rodičia, nechceli, aby sa to dcéra dozvedela z médií. Stále tomu nechce a nemôže uveriť.

Všetci Pavlovi bratia hrali hokej, ale jeho talent bol mimoriadny. "Náš syn bol skúsený hráč. Vždy sa dokázal radovať z víťazstva ako malý chlapec," hovorí cez slzy jeho matka Galina. "Sme s Kaťou, musíme to zvládnuť, už kvôli deťom. Už sme identifikovali jeho telo. Kde máme brať silu?," plače.

Po skvelom obrancovi, ktorý až v máji 2011 podpísal zmluvu s klubom Lokomotiv, zostali dvaja synovia, Goša (8) a Alexej (1).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu