Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Smrť Pavla Demitru rozplakala Markizáka v priamom prenose!

Smrť Pavla Demitru dojala v priamom prenose Televíznych novín Markízy redaktora Michala Bujnu. Zobraziť galériu (10)
Smrť Pavla Demitru dojala v priamom prenose Televíznych novín Markízy redaktora Michala Bujnu.

TRENČÍN – Nezvládol emócie! Markizácky redaktor Michal Bujna (40) včera priniesol v Televíznych novinách reportáž o tragickej smrti Pavla Demitru († 36). Informovanie o strate hokejistu, s ktorým sa poznal veľmi dobre, ho v priamom prenose dojalo k slzám.

Bývalý kapitán slovenskej reprezentácie Pavol Demitra (profil nájdete TU!) zomrel včera pri tragickom leteckom nešťastí. Stroj, v ktorom sedel, sa zrútil krátko po štarte neďaleko mesta Jaroslavľ. Hokejista letel spolu so svojím tímom na prvý zápas ligy do bieloruského Minsku. 

Správa o obrovskom nešťastí dojala celé Slovensko, ľudia včera zapaľovali na jeho počesť sviečky. O tragédii informovala prostredníctvom živého vstupu aj televízia Markíza. Reportáž z Trenčína, kde sa zhromažďovali fanúšikovia, priniesol športový redaktor Michal Bujna.
 
Hoci zo začiatku dokázal napriek vypätej situácii držať emócie na uzde, po otázke kolegu Patrika Švajdu v sebe už nezvládol potlačiť smútok. A to v momente, keď mu zo štúdia moderátor povedal: „Začínali sme spolu v športovej redakcii, ty si hrdý Trenčan a hokej si vždy prežíval emotívne. Ako vnímaš túto udalosť?“ Nasledovalo najprv ticho. 
 
Po chvíli Bujna odpovedal: „Áno, som z Trenčína...,“ prerušil svoju výpoveď. Zhlboka sa nadýchol a pokúsil sa reagovať opäť. „Som z Trenčína a Paľo bol veľmi dobrý kamarát. Keď sme sa stretávali, tak bolo vidno jeho srdečnosť. Stretávali sme sa aj s jeho manželkou Majkou. Poznáme si navzájom svoje deti. Dokonca ich dcérka chodí s našou malou na tenis,“ priblížil svoj osobný vzťah s hokejistom, pričom sa mu lámal hlas.
 
Zovreté hrdlo mal aj v momente, ako si spomenul, že „dokonca aj včera tam boli dcéry spolu. Ťažko sa hovorí o človeku, ktorého poznáš osobne, ktorého pozná celý národ a hokejový svet.“ Potom pozbieral všetky sily a zvyšok reportáže už odmoderoval ucelene.
 
VIDEO: Smrť Pavla Demitru rozplakala aj markizáckeho redaktora!
Demitra_markiza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu