Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vybielili ďalšiu herňu, tentoraz v Novej Bani!

BANSKÁ BYSTRICA - Do herní sa čoraz častejšie chodí vyhrávať iba s pištoľou v ruke. Dvojica v kuklách včera ráno v Novej Bani odišla s lupom, ktorý ju asi veľmi nepotešil. Mali vziať iba 260 eur. No čo keď si povedali, že aj malá výhra je výhra.

Na Námestí slobody v Novej Bani v Žarnovickom okrese sa opakoval bežný scenár prepadu herne. Dvaja v kuklách a pre istotu s kapucňami na hlavách vošli dnu. Jeden vykríkol: „Toto je prepad!“ Druhý strhol so stoličky zákazníka a držal ho na podlahe. Keďže sa hovoriacemu lúpežníkovi nepodarilo otvoriť elektronickú pokladnicu, na barmanku namieril krátku zbraň nezistenej značky a prikázal, aby ju otvorila ona.

Vystrašená žena všetko splnila. Lupič vzal z pokladnice iba bankovky. Od barmanky ešte žiadal, aby mu dala všetky peniaze z jej peňaženky. Barmanka sa dušovala, že žiadne nemá, čo prepadovému dvojčlennému komandu asi stačilo, uverili a zmizli kade ľahšie.

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Jana Vrbická, nikto sa pri prepade nezranil. Majiteľovi herne vznikla škoda približne za 260 eur. Lup bol síce malý, ale dvom chlapom za to hrozí trest za mrežami od siedmich do dvanástich rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu