Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dvojruký bandita odniesol z herne 26 tisíc eur!

BANSKÁ BYSTRICA - O automatoch, pri ktorých mnohí strácajú súdnosť, sa hovorí ako o jednorukých banditoch. Včera ich však prekabátil dvojruký lupič! Muž s kuklou na hlave zviazal prevádzkovateľa herne a s ruksakom plným eur utiekol.

Maskovaný muž sa na banskobystrickej Ulici družby určite nechcel bratať s majiteľom herne. On totiž skôr zahorel láskou k eurám, ktoré tam väčšinou nechali hazardný hráči. S kuklou na hlave pristúpil k prevádzkovateľovi.

Keďže mal pištoľ v pravej ruke, druhou voľnou rukou udrel ho spakruky do tváre a pýtal si od neho peniaze. Tak sa do ruksaka maskovaného banditu dostala prvá peňaženka. Asi sa mu málilo, tak žiadal, aby k nej pridal ďalšiu. Hneď potom, ako sa obe peňaženky ocitli spolu, lupič si asi povedal, že do tretice všetko dobré, a od prevádzkovateľa chcel, aby mu do ruksaku pridal aj obálky z trezoru, ktorý musel pod hrozbou zbrane majiteľ herne otvoriť.

Hneď ako poškodený všetko splnil, páchateľ mu prikázal, aby si ľahol na zem a dal ruky za chrbát. Zviazal mu ich špagátom. Rozkázal mu, aby zostal ležať a on aj s ruksakom ušiel.

Spoločnosti z Bratislavy vznikla škoda za viac ako 26 tisíc eur. Nikto nebol zranený a mužovi v kukle, ak ho lapia, hrozí 7 až 12 rokov za mrežami. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu