Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto poriadne prehnal! Na mol opitý Ukrajinec bez vodičáku brázdil Bratislavu: Skončil za mrežami

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskej polícii sa naskytol skutočne neuveriteľný pohľad. Ružinovskou ulicou si to uháňal občan z Ukrajiny, ktorý bol na mol opitý a nikdy nevlastnil vodičské oprávnenie. Policajti už vzniesli obvinenie.

Volodymyr D. si to včera v čase okolo 13:30 uháňal Ružinovskou ulicou v Bratislave. Počas jeho jazdy 26-ročného vodiča vozidla značky Reanult zastavili muži zákona v blízkosti nemocnice. "Vrámci vykonávania dohľadu v uliciach Bratislavy, hliadka zastavila vodiča motorového vozidla zn. Reanult. Vodič, 26 – ročný Volodymyr D. bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorou mu bola nameraná hodnota 1,21mg/l, čo predstavuje 2,52 promile. 26 – ročný Volodymyr bol na mieste obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších potrebných úkonov," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

To však nebolo jediné, čo ich znepokojilo. Volodymyr totiž podľa polície nemal vodičské oprávnenie. "Poverený policajt odboru dopravných nehôd KDI Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vzniesol obvinenie 26 – ročnému Volodymyrovi D. za úmyselný prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," napísala bratislavská polícia.

Toto poriadne prehnal! Na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Zároveň sa rozhodli apelovať na všetkých vodičov. "Opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe ako aj k ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili," dodali v závere.

 

Viac o téme: AlkoholVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu