Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pri brutálnej čelnej zrážke zahynul známy hudobník Ivan (†58)! Dojímavé odkazy jeho kamarátov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj, Facebook/Noro Pavlis)

VRÁBLE – Kamaráti hudobníci sú v šoku a posielajú mu pozdravy do muzikantského neba. Pri tragickej nehode, ktorá sa stala vo štvrtok vo Vrábloch, zahynul 58-ročný gitarista Ivan. Jeho auto skončilo po čelnej zrážke úplne zdemolované.

Tragická dopravná nehoda sa stala vo štvrtok poobede vo Vrábloch v Nitrianskom samosprávnom kraji. Z doposiaľ presne nezistených príčin sa tam čelne zrazili dve vozidlá, auto Renault Thalia a Mercedes EQC. Pri nehode zomrel 58-ročný Ivan z vozidla značky Renault. Ten hrával na gitare v kapele Rockinson Crusoe.

Správa o jeho smrti zasiahla jeho blízkych. "Ičko, kamarát, odpočívaj v pokoji. Včera sme ešte mastili gitary a dnes si už odišiel do muzikantského neba," napísal muzikant Noro Pavlis. "Budeš nám tu moc chýbať priateľ môj. Bol výnimočný, skvelý gitarista, muzikant, človek“ pridal sa ďalší hudobník z okolia Nitry Tony Šrank.

Nehoda v Nitrianskom okrese
Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Nitrianskom okrese  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Informáciu o neho pre topky.sk potvrdilo aj Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k dopravnej nehode vo Vrábloch. Na mieste sa nachádzali dve zranené osoby. Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali muža s úrazom hlavy do nemocnice v Nitre. 58 -ročný muž zrananeniam na mieste dopravnej nehody podľahol," uviedla hovorkyňa. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Cesta bola neprejazdná.

Nehoda v Nitrianskom okrese
Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Nitrianskom okrese  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Podľa polície mala byť ďalšou účastníčkou nehody 33-ročná vodička vozidla značky Mercedes, ktorá bola prevezená na ošetrenie do nemocnice. "Dychová skúška u vodičky bola negatívna a u nebohého vodiča bude prípadné požitie alkoholu zisťované pri pitve. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania nitrianskej dopravnej polície," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

Viac o téme: Dopravná nehodaVráble
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu