Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragická nehoda! Muž († 58) nemal šancu prežiť: FOTO Auto je úplne zdemolované

Nehoda v Nitrianskom okrese Zobraziť galériu (5)
Nehoda v Nitrianskom okrese (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

VRÁBLE - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala vo Vrábloch v Nitrianskom samosprávnom kraji. Podľa našich informácií pri nehode zahynul 58-ročný vodič. Auto skončilo úplne zdemolované. Cesta je neprejazdná.

Tragická dopravná nehoda sa stale dnes poobede vo Vrábloch v Nitrianskom samosprávnom kraji. Z doposiaľ presne nezistených príčin sa tam zrazili dva vozidlá, ato Renault Thalia a Mercedes EQC. Podľa našich informácií mal pri nehode zomrieť 58-ročný muž z vozidla značky Renault. Informáciu pre topky.sk potvrdilo aj Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k dopravnej nehode vo Vrábloch. Na mieste sa nachádzali dve zranené osoby. Záchranári po prvotnom ošetrení transportovali muža s úrazom hlavy do nemocnice v Nitre. 58 -ročný muž zrananeniam na mieste dopravnej nehody podľahol," uviedla hovorkyňa. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Cesta je neprejazdná.

Nehoda v Nitrianskom okrese
Zobraziť galériu (5)
Nehoda v Nitrianskom okrese  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Podľa polície mala byť ďalšou účastníčkou nehody 33-ročná vodička vozidla značky Mercedes, ktorá bola prevezená na ošetrenie do nemocnice. "Dychová skúška u vodičky bola negatívna a u nebohého vodiča bude prípadné požitie alkoholu zisťované pri pitve. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania nitrianskej dopravnej polície," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

Nehoda v Nitrianskom okrese
Zobraziť galériu (5)
Nehoda v Nitrianskom okrese  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Viac o téme: NehodaTragédiaPolícia Aktálne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu