Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Blaha zo Smeru sa so slzami v očiach lúči so svojím tátošom: Veľká rodinná novinka, pre ktorú ho musí predať!

Blaha sa lúči s autom.
Blaha sa lúči s autom. (Zdroj: Gettyimages.com, Facebook/Krajská organizácia SMER - SD Nitra)

BRATISLAVA - Je čas povedať zbohom. Podpredseda parlamentu a podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha sa preslávil ostrým slovníkom na sociálnej sieti, no najnovšie ho značne zjemnil, keďže išlo o veľmi preňho citlivú tému. Blaha totiž musí dať zbohom svojmu tátošovi, na ktoré má toľko spomienok, no inak to nejde. Na ceste je totiž prírastok.

archívne video

Poslanci KDH podali návrh na odvolanie podpredsedu parlamentu Ľuboša Blahu (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Príde dieťa - Dacia musí ísť preč

Blaha sa s novinkou pochválil na sociálnej sieti. "Ako viete, priatelia, v januári sa nám narodí bábätko, budeme piati. A tak, žiaľ, musí ísť naša Dacia preč," povzdychol si podpredseda NR SR. Spomína si aj na to, čo v aute s kolegom Ladislavom Kamenickým počas kampane zažili. "Daciu, s ktorou som spolu s Lacom Kamenickým pobehal viackrát celé Slovensko, žiaľ musím predať. Tie spomienky. Ako sme s Lacom mimoriadne falošne, ale o to precítenejšie spievali Tublatanku. "Vezieme lásku, vezieme pravdu k vám"," píše s úsmevom Blaha.

 

LÚČIM SA S MOJOU REVOLUČNOU DACIOU 😭 Ako viete, priatelia, v januári sa nám narodí bábätko, budeme piati. A tak, žiaľ,...

Posted by Krajská organizácia SMER - SD Nitra on Sunday, November 26, 2023

Od ľudí si pýta radu ohľadom ceny

Blaha pritom priznal, že je v autách úplný amatér, a tak sa ľudí spýtal o radu. "Ja sa v autách vôbec nevyznám, priatelia, určite mi poradíte - za koľko mám Daciu ponúkať? Je to Duster, ročník 2019, garážované, najazdených má 90-tisíc km. Manuál. Benzín. Jazdí ako Lamborghini," ozvláštnil popis auta Blaha.

Nechýbala ani posledná rozlúčka. "A vždy keď sa do nej posadíte, vrátite sa späť do socializmu - čo by mohol človek chcieť viac? Budeš mi chýbať, Dacia moja," dodal.

Viac o téme: DieťaSmer-SDĽuboš BlahaAutoPredaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu