Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský dôvod na radosť v rodine poslanca Blahu: Rozkošná FOTKA s malým synčekom! Je trojnásobný otec

Ľuboš Blaha Zobraziť galériu (2)
Ľuboš Blaha (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Poslanci Národnej rady za KDH chcú opäť iniciovať odvolávanie Ľuboša Blahu (Smer-SD) z postu podpredsedu parlamentu. Dôvodom je, že Národná kriminálna agentúra začala trestné stíhanie pre obraz komunistického predstaviteľa Che Guevaru, ktorý si umiestnil do svojej kancelárie. V čase, kedy sa okolo osoby Ľuboša Blahu dejú tieto veci, on má úsmev na tvári - v súkromnom živote sa mu totiž darí oveľa viac, ako v pracovnom.

Ľuboš Blaha má teraz iné, oveľa príjemnejšie starosti, ktoré idú mimo politického života. Jeho manželka Zuzana mu totiž porodila tretie dieťa. Po synovi Adamovi a dcére Lili sa ich rodina rozrástla o malého Jonáša. "Je zdravý, je krásny, spinká mi v náručí. Sme šťastní. Skutočne šťastní," pochválil sa Blaha na sociálnej sieti. 

Ľubošovi Blahovi sa narodil syn Jonáš
Zobraziť galériu (2)
Ľubošovi Blahovi sa narodil syn Jonáš  (Zdroj: Telegram.com/Ľuboš Blaha)

Na krk mu dýcha NAKA, opozícia ho chce odvolať

Radostnú novinku Blaha oznámil v deň, kedy poslanci za KDH avizovali, že chcú opäť iniciovať odvolávanie Ľuboša Blahu (Smer-SD) z postu podpredsedu parlamentu. Tvrdia, že polícia začala trestné stíhanie pre obraz komunistického predstaviteľa Che Guevaru, ktorý si povesil vo svojej kancelárii. 

Podľa KDH začala trestné stíhanie NAKA voči podpredsedovi parlamentu za prejav sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd. Kresťanskí demokrati sú presvedčení, že ďalší obvinený človek vo vedení NR SR je potenciálnou medzinárodnou hanbou pre Slovensko. "Trvali sme na tom, aby sa Ľuboš Blaha verejne ospravedlnil, odstránil obraz Che Guevaru a vrátil tam obraz prezidentky. Zároveň sme trvali na tom, aby vrátil vlajku EÚ na svoje miesto. Nič z toho sa nestalo, naopak, Ľuboša Blahu začala trestne stíhať NAKA, a preto opäť začíname zbierať podpisy pod jeho odvolanie," uviedla v stanovisku predsedníčka poslaneckého klubu KDH Martina Holečková.

KDH už chcelo odvolávať Blahu v novembri. Poslanci však neschválili program mimoriadnej schôdze o jeho odvolávaní. Opozícia vtedy reagovala na video, v ktorom Blaha odstránil vo svojej kancelárii vlajku Európskej únie a portrét prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorý nahradil portrétom Che Guevaru.

Viac o téme: RodinaSúkromieDcéraĽuboš Blaha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu