Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MIMORIADNE Situácia na východnej hranici sa komplikuje: Kolóna kamiónov stojí po obec Závadka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

VYŠNÉ NEMECKÉ - Kolóna nákladných vozidiel stojí aktuálne po obec Závadka. V súvislosti s kamiónovou dopravou smerujúcou k hraničnému priechodu Vyšné Nemecké o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová s tým, že ďalšie kamióny budú púšťané, až keď sa kolóna vozidiel skráti.

Aktualizované 12:15 Kruhový objazd v obci Hriadky v okrese Trebišov je momentálne plne prejazdný, vodiči sa tam už nezdržia. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. "Na zjazde z diaľnice D1 sú za sebou v jednom jazdnom pruhu odstavované kamióny smerujúce k hraničnému priechodu Vyšné Nemecké," uviedla s tým, že ide zhruba o kilometrovú kolónu. Pred Michalovcami v smere od Petroviec nad Laborcom je kamiónová doprava odstavovaná.

Archívne video:

Na východnej hranici je 16 kilometrov dlhá kolóna kamiónov (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

"Smer jazdy kamiónov od Petroviec nad Laborcom, od Prešova a na kruhovom objazde v obci Hriadky je príslušníkmi Policajného zboru monitorovaný, prichádzajúce kamióny budú policajti púšťať priebežne v závislosti od situácie v obci Závadka," uvádza.

 

AKTUALIZÁCIA k 8.00 h: 🚛 Kolóna nákladných vozidiel stojí aktuálne po obec Závadka 👉 Ďalšie kamióny budú púšťané, až...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Sunday, November 12, 2023

Naďalej platí, že kamiónová doprava prepravujúca potraviny podliehajúce skaze, tovar s rýchlou dobou exspirácie, zvieratá a humanitárnu pomoc je uprednostňovaná, pričom vodiči musia predložiť potrebné doklady o prevážanom tovare. Polícia stále apeluje na zvýšenie opatrnosti všetkých vodičov.

Kruhový objazd v obci Hriadky je momentálne neprejazdný

Kruhový objazd v obci Hriadky je momentálne neprejazdný. V súvislosti s kamiónovou dopravou smerujúcou k hraničnému priechodu Vyšné Nemecké o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Kamióny prichádzajúce po diaľnici D1 v smere od mesta Prešov sú aktuálne zastavované za sebou, v jednom jazdnom pruhu na diaľnici D1, od zjazdu z diaľnice pri obci Bidovce. "Kruhový objazd v obci Hriadky je momentálne neprejazdný, policajti kamiónovú dopravu odkláňajú na Maďarsko, niektorí vodiči však odmietajú ísť touto cestou, preto blokujú príjazdové trasy ku kruhovému objazdu," uviedla

Viac o téme: KamiónyKolónyVyšné Nemecké
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu