Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

AKTUÁLNE Sever Slovenska ochromila ďalšia vážna nehoda! Hlásia niekoľko zranených

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

ŽILINA - Sever Slovenska poznačila ďalšia vážna nehoda. Z dôvodu dopravnej nehody je cesta číslo I/18, výjazd zo Žiliny na Martin neprejazdná.

archívne video

Ulička záchrany na R1 pri trojnásobnej hromadnej nehode nefunguje efektívne (Zdroj: Tip čitateľa)

"Dnešného dňa v poobedných hodinách došlo na ceste I/18 v Žiline k dopravnej nehode. Vodič osobného motorového vozidla zn. Subaru Outback viedol vozidlo v smere z Martina na Žilinu, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom zn. Volvo," uviedla polícia. 

 

POZOR CESTA ZO ŽILINY DO MARTINA JE NEPREJAZDNÁ AKTUALIZÁCIA ➡️Dnešného dňa v poobedných hodinách došlo na ceste I/18...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Saturday, November 4, 2023

Pri dopravnej nehode utrpeli 4 osoby zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Polícia tiež uviedla, že 36-ročný vodič z vozidla zn. Subaru sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U druhého vodiča bol nariadený odber krvi. 

"Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody uzavretá na nevyhnutne potrebný čas. Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodali.

Viac o téme: NehodaPolícia MartinŽilinaKysuce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu