Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MIMORIADNE Tragédia na východe: Nehoda medzi Vranovom a Humenným sa stala osudnou mladej žene!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky, Facebook/polícia PO)

TOPOĽOVKA - Hasiči aktuálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode v Topoľovke v okrese Humenné, pri ktorej prišla o život jedna žena. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Prešove.

"Pri dopravnej nehode na cestnej komunikácii došlo k zraneniu piatich a viac osôb, ktorým bola poskytnutá pomoc," uviedli hasiči s tým, že ide o nehodu dvoch osobných áut. Na mieste zasahuje sedem príslušníkov HaZZ. "Dnes v čase okolo sedemnástej hodiny došlo medzi obcami Závadka a Topoľovka k tragickej dopravnej nehode. Pri čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel prišla o život mladá žena. Dychové skúšky oboch vodičov boli negatívne," píše polícia.

MIMORIADNE Tragédia na východe:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Prešovský kraj)

Archívne video: Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Čelná zrážka

Ako povedala Gabriela Gabošová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, ide o čelnú zrážku, ku ktorej došlo medzi obcami Závadka a Topoľovka. "Zakliesnené sú štyri osoby," spresnila. Polícia v súvislosti s touto nehodou upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia v danom úsekom.

Viac o téme: HasičiDopravná nehodaPolícia TragédieHumennéTopoľovka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu