Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Premiér Heger nakrútil s manželkou intímne VIDEO: Otvorená spoveď o manželstve! Korením je vášeň

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Eduard Heger - predseda vlády)

BRATISLAVA - Manželky či partnerky politikov sa väčšinou držia v úzadí a až na výnimky o nich verejnosť veľa nevie. Premiér Eduard Heger (OĽaNO) však urobil netradičný ťah. So svojou polovičkou natočil spoločné video, v ktorom prezradil aj skryté zákutia ich spolužitia.

Predseda vlády a jeho manželka Lucia sa rozhodli poodhaliť svoje súkromie tematicky – počas týždňa manželstva. Svoji sú 16 rokov a vychovávajú štyri deti. Ako prezradil premiér, manželstvo mu dalo veľa radostí, ale aj starostí. Jeho polovička zasa doplnila, že jej dalo schopnosť pozerať sa na veci očami druhého človeka, istotu v živote, schopnosť budovať niečo a ísť do hĺbky. Na rozdiel od svojho manžela však povedala aj to, čo jej vzalo. "Ostré hrany, lebo v manželstve sa obrusujú," uviedla.

Premiér Heger natočil s manželkou intímne VIDEO: Otvorená spoveď o manželstve! Korením je vášeň (Zdroj: Facebook/Eduard Heger - predseda vlády SR )

Vo vzájomnom rozhovore prišlo aj na vrúcne vyznania. "Si pre mňa ten najbližší človek, môj najlepší priateľ a si mi veľkou oporou," povedal vo videu svojej manželke Heger. Tá zasa so smiechom prezradila, že o ďalších 16 rokov ich vidí určite bez detí a s vnúčatami a určite viac spolu bok po boku. "Ja sa vidím v manželstve s tebou," zareagoval na oplátku Heger.

Premiér Heger nakrútil s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Eduard Heger - predseda vlády)

Prešli aj do intímnejšej roviny. "Vášeň je korením manželstva," prezradila premiérová manželka. Ten jej dal s úsmevom za pravdu. "Presne tak. Je to niečo, čo v manželstve treba pestovať, súvisí s ostatnými vecami a jednoznačne je sladidlom manželstva," doplnil.

 

Viac o téme: ManželstvoEduard HegerLucia Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu