Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najhorší pohľad pre spolubývajúce v Mlynskej doline: Majku (22) našli v internátnej izbe mŕtvu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Z obrovského šoku sa stále spamätávajú bratislavské študentky. V utorok ráno sa zobudili na kašeľ svojej spolubývajúcej z internátu. Snažili sa jej pomôcť, už bolo, žiaľ, neskoro. Mária (22) na posteli zomrela. Záhodou stále ostáva, čo bolo príčinou smrti mladej študentky.

Majku našli mŕtvu v utorok skoro ráno v internátnej izbe v Mlynskej doline. "Dňa16. mája v skorých ranných hodinách došlo v priestoroch ubytovacieho zariadenia v Mlynskej doline k úmrtiu 22-ročnej ženy," potvrdil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

"Čo som počul, tak sa ráno začala dusiť na izbe a následne sa na to zobudili spolubývajúce. Volali záchranku a snažili sa jej podľa pokynov pomôcť, no nevyšlo to," opísal priebeh udalosti jeden zo študentov a doplnil: "Dve dievčatá na internátoch majú pravdepodobne pekne okorenené skúškové, keď im osoba takto v rukách umrie."


Prečítajte si aj:

Česko zhrozené z desivej samovraždy dievčat! Posledný odkaz, objatie a smrť pod vlakom


Majka mala mať od detstva problémy so srdcom. Bezvládne telo odniesla pohrebná služba. Prípadom sa zaoberá polícia. "Ohliadajúci lekár na mieste vylúčil ako príčinu smrti cudzie zavinenie, zároveň bolo nariadené vykonanie pitvy za účelom zistenia presnej príčiny smrti," uzavrel policajný hovorca.

Viac o téme: SmrťInternátMlynská Dolina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu