Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zmätený zákazník len prevracal oči: Akcia z Billy na FOTO ho priviedla do rozpakov

Olivový olej sa mu zdal byť až príliš lacný. Zobraziť galériu (3)
Olivový olej sa mu zdal byť až príliš lacný. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Zľavnené produkty v akcii kupuje väčšina Slovákov. Nie každá zľava je však rovnaká „zľava i sprava“. Presvedčil sa o tom aj náš čitateľ, ktorému sa v známom obchodnom reťazci podarilo odfotiť veľmi bizarnú akciu.

Vaše tipy

Čitateľa Topiek zaujala zľava na pollitrový panenský olivový olej v potravinách Billa. Podľa cenovky mal stáť olej len 1,49 eura, čo je skutočne málo v porovnaní s jeho bežnou cenou. Potom sa však pozrel aj na rubovú stranu cenovky a musel sa vážne zamyslieť. Keby bol olivový olej kúpil, ktovie, či by sa neprerátal. Na druhej strane cenovky totiž bola uvedená celkom iná suma – 3,99 eura za ten istý produkt.

Škandalózne porovnanie rakúskych a slovenských potravín: Najhoršie výrobky na našom trhu

Na akciovú záhadu sme sa spýtali spoločnosti Billa. „Zákazníkovi sa ospravedlňujeme za pochybenie. Samozrejme, nejde sa o úmyselne zlé označenie, ale o ľudské pochybenie nášho zamestnanca. Nešlo o predajnú akciu, ale o privátnu značku BILLA Premium. Náš zamestnanec pri výmene plagátu pretočil cenovkový kalendár len na jednej strane, čím vznikla chybná informácia na druhej, neotočenej strane, kde zostala cena z predchádzajúceho tovaru. Ubezpečujeme, že ak by zákazník kupoval tovar a bola mu účtovaná omylom vyššia cena, chybu by sme po zistení  napravili a priamo na predajni by mu bol tovar poskytnutý za cenu, aká bola v tej chvíli uvedená pri samotnom tovare,“ vysvetlila Denisa Pernicová, hovorkyňa Billy.

Keby bol náš čitateľ Juraj vedel, že môže urobiť výhodný nákup, ani na chvíľu by nezaváhal. „Fíha, škoda, že som olej nekúpil, keby som vedel, že je naozaj v akcii, tak by som zobral aj dve-tri fľaše. Odradilo ma, že pri ňom bola uvedená cena nad tri eurá,“ komentoval akciu Juraj.

Zmätený zákazník len prevracal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Zmätený zákazník len prevracal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: AkciaOlivový olejBilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu