Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Motorkár spadol do rokliny, videl umierať kamaráta: Nakrútil srdcervúce VIDEO na rozlúčku!

Kevin Zobraziť galériu (2)
Kevin (Zdroj: Foto: YT/Knoxville News Sentinel)

GREENVILLE - Pre najhorší možný čin sa rozhodol Kevin (41). Na motorke spadol do rokliny. Doráňaný, v kaluži krvi zúfalo kričal o pomoc, nikto ho ale v neprístupnom teréne nepočul. Vzal mobil a svojim blízkym na rozlúčku natočil srdcervúci odkaz.

Kevin Diepenbrock z Greenville v Texase šiel na výlet so svojím kamarátom Phillipom Politom (29) z Perryville v Missouri. Počas rýchlej jazdy Philip prudko zabrzdil. Kevin nestiho zareagovať a narazil do kamaráta. Obaja sa zrútili do rokliny. Mladší z kamarátov desivý pád, žiaľ, neprežil. Kevin ostal ležať doráňaný. Mal neuveriteľné bolesti, kvôli ktorým sa nedokázal postaviť. Žalostne volal o pomoc, no nikto ho nepočul. Takto ležal viac ako 24 hodín. Síce mal so sebou mobil, no v rokline nebol signál, preto si nemohol zavolať pomoc, ani kontaktovať svojich blízkych. "Chcel som sa posúvať, no nešlo to. Bolelo ma to až tak, že som nakoniec omdlel," opísal neskôr Kevin. 


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia pri Zvolene: Motorkár Ivan (26) sa vozil s kamarátom (†27), zomrel aj Jozef (†70)


Motorkár spadol do rokliny,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: ABC News)

Rozhodol sa pre najsmutnejší krok svojho života. Myslel si, že zomrie, preto sa chcel s najbližšími rozlúčiť. Na mobil nakrútil srdcervúce video, v ktorom sa všetkým ospravedlnil za to, že spravil hlúposť, že bol nezodpovedný a že ich má všetkých veľmi rád. 

Kamaráti do rokliny známej ako The Dragon spadli 15. októbra. Kevina nakoniec zachránil pár, ktorý tadiaľ náhodou prechádzal. Skončil s prepichnutými pľúcami, zlomenými rebrami a poškodenou chrbticou. 

Pozrite si video

Viac o téme: NehodaPádMotorkárKevin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu