Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Policajti stopli motorkára prezlečeného za Mikuláša: Nasledovala hotová tragikomédia

Mikuláš na motorke Zobraziť galériu (3)
Mikuláš na motorke (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Mikuláš na motorke ďaleko nedošiel. Stopku mu dali bratislavskí policajti, keď ho prichytili pri tom, ako nedodržiava predpisy. To ale nebolo všetko. Pri jeho kontrole ostali poriadne zaskočení.

V sobotu krátko pred 15-tou hodinou spozorovala policajná hliadka v okolí obchodného domu na Dudvážskej ulici v Bratislave motocyklistu v mikulášskom odeve. Asi by na tom nebolo v previanočnom čase nič zvláštne. No Mikuláš mal prilbu prevesenú cez pažu a počas vedenia motorky telefonoval, a to nebolo všetko.


Prečítajte si aj:

Ľudia odhalili najurážlivejšie vianočné darčeky, aké kedy dostali pod stromček


"Hliadka motocyklistu predpísaným spôsobom bezodkladne zastavila a podrobila kontrole. Okrem toho, že vodič motocykla sa na výzvu policajta nevedel preukázať dokladmi potrebnými na vedenie a prevádzku motocykla, policajti zistili, že motocykel nemá originálne evidenčné číslo," vysvetlila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila: "Následnou lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia na vedenie motocykla a po motocykli je vyhlásené medzinárodné pátranie."

FOTO Policajti stopli motorkára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Policajti stopli motorkára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Policajti ďalšiu jazdu Mikulášovi zakázali a motorku pre účely ďalšieho objasňovania zaistili. Vodičovi za nepoužitie prilby, za telefonovanie počas jazdy a za jazdu bez vodičského oprávnenia hrozí pokuta od 150 do 800 eur a zákaz činnosti do troch rokov. Vecou sa polícia naďalej zaoberá. 

Viac o téme: MobilTelefonovanieMotorkaMikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu