Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kaliňák vystrašil kolegov v Smere: FOTO Krvácanie priamo pred kamerami!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: repro foto TA3, TV JOJ)

BRATISLAVA - Pred rokovaním Výboru Národnej rady pre obranu a bezpečnosť zaskočila prítomných novinárov nečakaná vec. Minister vnútra Robert Kaliňák poskytoval krátky brífing, na ktorom ho prekvapila veľká nepríjemnosť. Kvôli nej musel tlačovku prerušiť. O čo išlo?

Kaliňákovi (45) sa počas včerajšieho prejavu pred parlamentným výborom pustila krv z nosa. Prekvapený minister prerušil na chvíľu tlačovku, aby sa dal dokopy. Novinári zostali prekvapený. Zaskočený však bol aj sám minister. Okamžite sa vyrojili otázky súvisiace s jeho zdravotným stavom. V posledných týždňoch zamestnávali verejnosť správy o zdravotnom stave premiéra Roberta Fica a predsedu parlamentu Andreja Danka. Keby mal zdravotné problémy aj druhý muž Smeru a podpredseda vlády Kaliňák, išlo by o veľkú kuriozitu.

Kaliňák musel reagovať
Zobraziť galériu (3)
Kaliňák musel reagovať  (Zdroj: repro foto TA3, TV JOJ)

Ani sám minister však nevedel, čomu krv z nosa pripísať. "Netuším," odpovedal. No v poslednom čase sa mu to nestáva. "Netuším, kedy sa mi to naposledy stalo," reagoval na otázku či sa mu to stáva často.

Po krátkej prestávke pokračoval v rozhovore s novinármi. Neskôr v ten deň zasadala vláda. Na jej rokovanie, ktoré už vedie uzdravený premiér Fico, prišiel Kaliňák vysmiaty. Zopakoval, že si ani nepamätá, kedy mu naposledy tiekla krv z nosa. "Toto sa mi stalo prvýkrát," povedal už na Úrade vlády usmiaty Kaliňák.

Na stretnutí vlády už bol Kaliňák fit
Zobraziť galériu (3)
Na stretnutí vlády už bol Kaliňák fit  (Zdroj: repro foto TA3, TV JOJ)

Na výbore Kaliňák obhajoval zákrok colníkov pri Veľkom Mederi, pri ktorom utrpela strelné poranenie žena zo Sýrie. Na základe doterajších informácií ho považuje za jednoznačne opodstatnený a vzhľadom na situáciu primeraný. Povedal s tým, že sú štandardné policajné postupy, keď ozbrojené zložky majú právo použiť aj služobnú zbraň, ak vozidlo odmietne poslúchnuť ich príkazy.

Viac o téme: KrvNosRobert Kaliňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu