Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Novoročná tragédia ochromila celé Česko: Raper vraždil v bare!

El Marón nezostal počas osláv nového roka názvu svojej skupiny nič dlžný. Zobraziť galériu (3)
El Marón nezostal počas osláv nového roka názvu svojej skupiny nič dlžný. (Zdroj: Facebook)

TŘEBÍČ - Českom otriasla na Nový rok obrovská tragédia. Postaral sa o ňu raper El Marón (32) z formácie Masový Wrazi. Ten sa totiž opil a v jednom z barov v meste Třebíč ubodal na smrť svojho kamaráta. Kameňom úrazu sa stala úplne banálna hádka, ktorá napokon pre jedného z nich bola osudnou.

Nový rok sa u našich západných susedov začal tragicky! Známy raper El Marón, ktorý na hudobnej scéne vystupuje s formáciou Masový Wrazi, počas silvestrovských osláv nezostal názvu svojej skupiny nič dlžný.

V jednom z barov v centre mesta Třebíč to hudobník prehnal s alkoholom a počas úplne banálnej hádky ubodal svojho kamaráta na smrť. „Škriepili sa pritom o nejakú úplnú blbosť. Obaja boli opití, dobre sa poznali,“ povedala pre český denník Blesk jedna z návštevníčok klubu. Zranenia 36-ročného muža boli tak vážne, že opileckú hádku neprežil. „Muž po prevoze do nemocnice zomrel,“ povedala hovorkyňa polície Dana Čírtková. Vraždiaci raper okamžite skončil v rukách polície. 

Krátko predtým, ako sa išiel hudobník zabávať do baru, napísal na svoj profil na sociálnej sieti Facebook takýto odkaz: „Tak psíkovia a mačičky, užite si to dneska! Nech už si pôjdete za**ať do psychiatrickej liečebne alebo zapálite pochodne a pôjdete hádzať dlažobné kocky, tak si to ku*va užite! Všetko najhoršie do nového roku.“ 

El Marón rapoval o najväčších brutalitách. Napríklad o vraždení či znásilňovaní. Hovorí sa tomu horrorcore štýl, ktorý sa týmito znakmi vyznačuje. U našich západných susedov je čoraz populárnejší. „Jednou tě zabiju, ty zm*de, jednou zabiju. Jednou tě bodnu ty ku*vo, svědomí nezpytuju. Jednou tě ubodám, ti teď vyhrožuju. Možná to vypadá, že si vše nechám líbit, ale už teď plánuju, že bude nejlepší tě zabít,“ rapuje v jednej zo svojich piesní novoročný vrah. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu