Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rana miliardárovi Hoffmannovi: Pokazená jachta za 7 miliónov eur!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/ ŠIBENIK – Jeden z najbohatších Slovákov Mário Hoffmann prežíva krízu! V poslednom čase sa mu nedarí. Po tom, ako mu nevyšli kšefty v Karibiku, mu ostala aj luxusná jachta, ktorú jeho firma údajne zmontovala pre arabského šejka.

Ďalší pokazený kšeft? Do redakcie sme dostali tip od čitateľa, ktorý pred časom videl miliardára Mária Hoffmanna, ako si užíva na jachte zaparkovanej v prístave v chorvátskom Šibeniku. Topkám sa podarilo zistiť, že si po nevydarených kšeftoch chcel ísť oddýchnuť. Zdá sa však, že Hoffmannovi sa skutočne lepí smola na päty. Podľa našich informácií loď skonštruovala Hoffmannova firma na objednávku pre arabského šejka. Ten si to však na poslednú chvíľu rozmyslel a honosná jachta ostala miliardárovi. Hoffmann ju údajne už niekoľko rokov nemôže predať, tak ju využíva sám.   

Hoffmannova luxusná jachta
Zobraziť galériu (12)
Hoffmannova luxusná jachta  (Zdroj: www.yachtworld.com)

Prepychová loď dostala meno Mamba. Meria neuveriteľných 38,7 metrov a jej súčasťou sú štyri spálne a samozrejme vírivka. Cena tohto exkluzívneho kúska sa odhaduje na vyše 7 miliónov eur. Jachtu postavili už pred piatimi rokmi. Podľa našich informácií pôvodne kotvila v Monaku. Po nejakom čase sa však objavili na nablýskanej lodi prvé chyby a poruchy. Hoffmann musel aj zmeniť kotvisko. Ako sa nám podarilo zistiť, prístav v chorvátskom Šibeniku si vybral preto, že je lacnejší.

Rana miliardárovi Hoffmannovi: Pokazená
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: www.yachtworld.com)

Hoffmannovi pred časom krachol obrovský kšeft na Karibských ostrovoch. Na ostrovoch Turks a Caicos kúpil už v deväťdesiatych rokoch dom, neskôr začal skupovať pozemky na ostrovoch. Plánoval tam vybudovať honosný hotelový komplex, ktorý mal byť jeden z najluxusnejších v Karibiku. Jeho súčasťou mali byť štýlové vilky, súkromné rezidencie, pompézne spa, golfové ihrisko, hvezdáreň a napríklad aj pozorovateľňa veľrýb. Po nezhodách s tamojšou vládou sa však sny jedného z najbohatších Slovákov rozplynuli a ostala mu len pokazená jachta.            

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu