Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenský miliardár nevyzerá ako boháč: Rozgajdané tričko a krivý golier!

Zdá sa, že Mário Hoffmann si na svoj imidž príliš nepotrpí. Zobraziť galériu (21)
Zdá sa, že Mário Hoffmann si na svoj imidž príliš nepotrpí.

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Žiadne značkové šáliky či luxusné doplnky! Finančník Mário Hoffmann (44) si očividne na svoj imidž príliš nepotrpí. Minimálne vtedy, keď si užíva relax a zábavu. Potvrdil to aj počas uplynulého víkendu, keď si v kruhu priateľov užíval konské podujatie v Záhorskej Bystrici. S niekoľkodňovým strniskom na tvári a v rozgajdanom tričku by pri pohľade na neho zrejme málokomu napadlo, že je jedným z najbohatších Slovákov.

Počas uplynulého víkendu sa na Slovensku konala medzinárodná súťaž v konskom parkúre, na ktorom sa predviedlo zhruba 300 zástupcov z 5 štátov. Veľkolepé podujatie bolo lákadlom pre viacero VIP hostí. Medzi nimi si najväčšie národné preteky užíval aj Mário Hoffmann, ktorý sa radí k najbohatším Slovákom.

Vzhľadom na boháčove príjmy by sa preto dalo očakávať, že jeho outfit bude dokonalý od hlavy až po päty. Finančník si však s úpravou svojho zovňajšku príliš veľa námahy nedal, zrejme chcel pôsobiť nenápadne. Okrem mierneho strniska na brade umocnil ležérny imidž aj vyťahaným tričkom, ktoré by na ňom zrejme čakal málokto. Hoffmannovi robila spoločnosť aj jeho dlhoročná priateľka Katarína Kvassayová, ktorá taktiež nepútala pozornosť okato luxusným oblečením.

Konské podujatie prebiehalo počas celého víkendu. V sobotu sa na ňom zišli aj Ivan Lexa, moderátorka Adriana Kmotríková s deťmi, podnikateľ Fedor Flašík s rodinou a aj exmilenka Borisa Kollára Barbara Bátorová. Záletný podnikateľ sa na preteky nedostavil. A to aj napriek tomu, že v nedeľu sme v Záhorskej Bystrici stretli jeho dobrého kamaráta Braňa Záhradníka so snúbenicou. Pozrite si zábery z podujatia v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu