Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V Seredi chytili údajného mafiána zo Sicílie: Ukrýval sa u slovenskej milenky!

Antonino skončil v putách Zobraziť galériu (2)
Antonino skončil v putách (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/SEREĎ - S obrovskými množstvami kokaínu mal obchodovať Antonino C. (52), údajný člen talianskej mafie, ktorého chytili policajné jednotky v Seredi. Medzinárodne hľadaný muž sa tam ukrýval u slovenskej milenky.

"Na Antonina vydal sudca zo sicílskeho mesta Catania Európsky zatýkací rozkaz pre podozrenie z účasti na obchodovaní s kokaínom. Antonino C. je justičnými orgánmi Talianska obvinený z toho, že s ďalšími osobami zo Sicílie sa ešte v roku 2006 podieľal na nezákonnom dovoze kokaínu do tejto krajiny. Pri policajnej akcii vtedy talianski policajti zaistili drogy v množstve viac ako 3,700 kilogramu," prezradila hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Sicílčana zadržali v jednej z bytoviek, kde býval u svojej priatelky. S tou sa zoznámil ešte v Taliansku. "V byte jej príbuzných ho policajti v týchto dňoch aj vypátrali a zatkli. Zadržaný Talian bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde čaká na rozhodnutie súdu o vzatí do vydávacej väzby. Následne bude vydaný justičným orgánom Talianska, kde mu za drogovú kriminalitu hrozí dvadsať ročný trest," dodala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu