Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Do Favoritu s Lacom (†55) narazili až dve mladé vodičky: Jedna na mol opitá!

Na autách vznikla takmer 6-tisícová škoda Zobraziť galériu (5)
Na autách vznikla takmer 6-tisícová škoda (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/TRNAVA - Život Ladislava z Čierneho Brodu vyhasol v sobotu podvečer na ceste neďaleko jeho obce. Päťdesiatnik však za nič nemohol a stal sa len obeťou okolností.

Hlavnou vinníčkou je podľa polície mladá vodička (29) z Čiernej Vody. Keď vo veľkej rýchlosti šoférovala svoju Fabiu, mala poriadne spomalené reflexy. V krvi totiž mala takmer dve promile alkoholu.

"Vodička neprispôsobila rýchlosť jazdy svojím schopnostiam a v miernej ľavotočivej zákrute vyšla do priekopy. V priekope pokračovala v jazde a potom vyšla späť na vozovku. Prešla do protismeru a čelne narazila do oproti idúceho osobného auta Škoda Favorit, ktoré viedol 55 ročný vodič z Čierneho Brodu," popisoval nešťastie trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Auto s mladou ženou sa odrazilo mimo cesty a to s Lacom zostalo v strede vozovky. Vzápätí doňho narazila Octavia s druhou mladou ženou (24) za volantom.

Ladislav nemal šancu a zahynul na mieste. Jeho spolujazdkyňa (50) sa ľahko zranila.  Prípadom sa už zaoberá aj polícia, ktorá opitú ženu obvinila z usmrtenia. Hrozí jej až 10 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu