Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Filipa (†23) zabil vlak pár dní po Kristínke: Nádejný právnik plánoval svadbu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na priecestiach v posledných dňoch vyhasli dva mladé životy. Len štyri dni po tom, ako v Devínskej Novej Vsi vlak zrazil mladú Kristínku (†16), podobné nešťastie sa odohralo na priecestí v Ivánke pri Dunaji. Zahynul pri ňom mladý Filip (†23), nadejný študent práva z Bernolákova, ktorý si privyrábal ako vodič a práve sa údajne ponáhľal do roboty.

Nešťastie sa odohralo v pondelok večer. Ako uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, priecestie, cez ktoré prechádzal, bolo v poriadku a fungovala aj svetelná a zvuková signalizácia.

Mladík však asi zariskoval a nevšimol si rýchlik z Bratislavy do Budapešti, ktorý sa rútil po koľajniciach. "Podľa prvotných informácií  vodič  osobného motorového vozidla značky Toyota Yaris  pravdepodobne nerešpektoval svetelné znamenie, vošiel s vozidlom na železničné priecestia, následkom čoho prišlo k stretu jeho vozidla s rýchlikom," uviedla hovorkyňa.

Náraz bol strašný a študent zomrel na mieste. Filipova rodina ani jeho snúbenica sa z tragédie nevedia spamätať. Podľa medializovaných informácií dokonca na jeseň plánovali svadbu. Chodili spolu tri roky.

Mladý milovník prírody bol údajne nekonfliktný človek a po štúdiu sa chcel dať na právnickú dráhu. Svoje plány už neuskutoční a jeho predčasný skon pripomína maly kríž na mieste nešťastia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu