Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zemplín je v šoku: Vydeseného malého Ľubka (11) vraj uniesol Lucifer!

Uniesla chlapca démonická bytosť? Zobraziť galériu (3)
Uniesla chlapca démonická bytosť? (Zdroj: wiki)

BRATISLAVA - Uši ako kôň, žiariace červené oči a veľký nos. Takto mala vyzerať pekelná kreatúra, ktorá vraj v noci uniesla chlapca zo Zemplínskych Kopčian.

Ľubo v noci vyšiel z domu a išiel na záchod. Keď sa po dlhšej dobe nevrátil, jeho rodičia sa oňho začali báť a vybrali sa ho hľadať s baterkami. Napriek tomu, že hodinu prehľadávali okolie, svojho syna nenašli.

Zo strašného zážitku sa vraj doteraz nespamätal

Zemplín je v šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Joj)

Chlapec sa odrazu objavil na prahu dverí vydesený na smrť, uviedla Joj, ktorá o prípade informovala. Držal sa za srdce, bol akoby omámený a plačúc neustále opakoval, že ho uniesol Satan. Chvíľu ho držal v zajatí, potom vyskočil a odletel.

Stihol mu však oznámiť, že sa poňho ešte vráti. Rodičov, ktorí mu najprv neverili, vydesený chlapec napokon predvedčil. V strehu je aj celá dedina a miestni sa boja svoje ratolesti púšťať bez dozoru. Po zotmení s nimi musí byť aj dospelý sprievod.

Rodina Ľubošovi verí

Zemplín je v šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Joj)

Mnohí sa obávajú, že zjavenie pekelnej kreatúry je predzvesťou závažných udalostí. Nejde totiž o prvý takýto úkaz. Róm z Vyšnej Kamenice na jeseň tvrdil, že sa mu zjavuje démon, ktorého podobizeň sa ukáže na omietke a o niekoľko týždňov neskôr postavil obyvateľov Hencoviec na nohy "zázrak." Jedna z miestnych obyvateliek uvidela na dvierkach svojej pece podobu Ježiša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu