Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dôchodkyňa (84) mala zjavenie: Zobudil ju anjel strážny, chcel od nej peniaze!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ZLATÉ MORAVCE – Mysterióznu až hororovú noc zažila babička (84) z Ladíc v Zlatých Moravciach. O polnoci sa jej pred posteľou zjavil muž, ktorý ju presviedčal, že je anjel strážny.

„Anjel strážny“, ktorý sa do domu vkradol cez povalu, prekvapil starenku neskoro v noci. Pristúpil k jej posteli a zasvietil jej do tváre. Keď sa vystrašená babička prebrala, muž sa jej predstavil ako anjel strážny a pýtal od nej peniaze.  Starenka však žiadne peniaze nemala a prefíkaný zlodej tak odišiel naprázdno. Keďže muž ešte pred vlúpaním v dome vypol elektrický istič, na smrť vydesená babička musela v tme prečkať celú noc.

Hneď ráno celý záhadný príbeh rozpovedala susedovi, ktorý zavolal policajtov. Prekvapením pre starenku bolo, že nočný návštevník sa do domu dostal cez strechu. Najskôr rozobral škridlu, prešiel na povalu a dostal sa do domu. Po neúspešnej krádeži sa z domu vytratil už dverami.

Po páchateľovi polícia pátra a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre porušovanie domovej slobody. Údajnému anjelovi strážnemu tak hrozí až 8 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu