Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Poslankyňa Rosová odhalila prsia: Pýtajú si slniečko!

Poslankyňa predviedla prievzdušný výstrih Zobraziť galériu (4)
Poslankyňa predviedla prievzdušný výstrih (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Poslankyni SDKÚ Tatiane Rosovej (49) sa tento týždeň podaril v práci pikantný kúsok. Vďaka veľkému dekoltu, s ktorým vyrazila rovno do parlamentu priťahovala zraky svojich mužských kolegov. Podľa čiarky na prsiach, ktorá delí opálenú a neopálenú časť by sa dalo povedať, že ukázala viac, akoby prišla na rokovanie v plavkách.

Poslankyňa, ktorá sa predovšetkým venuje oblasti sociológie a bojuje za rovnoprávne postavenie žien v spoločnosti, prevýšila v horúcom počasí všetky svoje kolegyne. Do sály parlamentu prišla oblečená v letnej sukni a ľahkom svetríku s veľkým výstrihom.

Tatiana Rosová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nejednému poslancovi sa pritom zastavil zrak práve pri pohľade na jej prsia. „Je to také príjemné spestrenie rokovania v týchto teplých dňoch,“ prezradil nám jeden z nich. Na jednu chybičku pri obliekaní zrejme poslankyňa však zabudla. Okrem toho, že jej bolo z nadhľadu vidieť aj bordovú podprsenku, ktorú mala zladenú s náhrdelníkom, ukázala aj neopálenú časť svojich pŕs. Podľa toho je zrejmé, že Rosová neholduje opaľovaniu hore bez, ktoré je posledné roky čoraz viac in.

Tatiana Rosová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

To je však len malá cena za to, že potešila počas nudného rokovania viaceré mužské zraky. Navyše si zaslúži pochvalu za odvahu. Poslankyňa totiž odkojila tri deti. Rosová sa preslávila v minulom volebnom období tým, že figurovala v kauze, po ktorej sa poslaneckého mandátu vzdala Iveta Radičová. Práve Rosová si totiž zabudla hlasovaciu kartu počas svojho vystúpenia a hlasovala za ňu terajšia premiérka.

Tatiana Rosová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu