Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexi Judínyová: Rakúšania z nej boli namäkko! Hviezdila na Opernballe!

Erika Judínyová na Opernballe vo Viedni. Zobraziť galériu (9)
Erika Judínyová na Opernballe vo Viedni.

VIEDEŇ/BRATISLAVA – Spôsobila rozruch! Topky.sk odhalili, že moderátorka Erika Judínyová (36) sa objavila na minulotýždňovom Opernballe vo Viedni. A ako sme sa dozvedeli, okamžite vyvolala svojou prítomnosťou rozruch medzi rakúskou smotánkou.

Honosné róby, luxusná výzdoba, jedlo od výmyslu sveta a viac ako päťtisíc hostí. Presne taký bol tohtoročný Opernball vo Viedni. Nenechala si ho ujsť ani markizácka moderátorka Erika Judínyová, ktorá túto vychýrenú spoločenskú udalosť absolvovala s Jozefom Oklamčákom a jeho manželkou Ankou.

„Myslím, že sme tam boli jediní Slováci. Ja osobne som tam išla aj zo zvedavosti, pretože som chcela vedieť, ako to na ospevovanom Opernballe chodí,“ prezradila nám tvár markizáckej Smotánky, ktorá hodnotila túto udalosť aj po profesionálnej stránke. „Musím skonštatovať, že čo sa plesov týka, tak ani na Slovensku sa rozhodne nemáme za čo hanbiť,“ polichotila blondínka úrovni našich spoločenských eventov.

Ako sme sa ďalej dozvedeli od spolumajiteľa známeho produkčného domu Jozefa Oklamčáka, slovenská sexica zožala u našich juhozápadných susedov úspech. „Ak nepočítam svoju manželku, tak Erika tam bola najkrajšou ženou. Chodili za ňou štáby z televízií ako Pro Sieben, či RTL. Snímali jej šaty a chceli robiť rozhovory,“ prezradil nám, pričom jedným dychom dodal, že po nej pokukovali aj páni, ktorí tam boli s partnerkami.

Topky.sk ďalej v súvislosti s účasťou slovenského „trojlístka“ na Opernballe vypátrali, že slávnostný večer si užívali z exkluzívnej privátnej lóže, do ktorej stojí vstup 17 000 eur, čo je v prepočte viac ako 500-tisíc korún! Za túto cenu mali zaručený krásny výhľad na tanečný parket a boli priamo v centre diania. V tomto vychytenom miestečku si pochutnávali na šampanskom, ktorého jediná fľaša vyšla na 500 eur (cca 15-tisíc korún).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu