Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Halle Berry: Hysterický záchvat si ale vie načasovať!

Halle Berry Zobraziť galériu (8)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Čokoládová kráska sa po čase opäť postarala o poriadny rozruch. Tentoraz však senzáciu nespôsobila svojím príťažlivým zjavom, ale obrovskou hanbou a nepríčetným správaním. V stredu totiž vrešťala ako zmyslov zbavená, a to cestou na inauguráciu prezidenta!

Slávnostné uvedenie do funkcie novozvoleného prezidenta USA sa ani tento rok nezaobišlo bez pikantných situácií. Na jednom zo sprievodných podujatí s názvom Western Ball sa totiž z herečkinho hrdla nečakane vydral panický krik po tom, čo jej róbu zachytil eskalátor.

Zdroj z dejiska udalosti potvrdil, že hollywoodska sexica v inkriminovaný večer nepôsobila zrovna najprirodzenejším dojmom: "Halle vyzerala stratená a zmätená v tom dave ľudí. Vkročila na eskalátor, ale dlhá vlečka jej šiat uviazla, čo vyvolalo panickú scénu."

Keďže atraktívna brunetka okamžite spustila nekontrolovateľný rev, do incidentu sa zapojili príslušníci bezpečnostnej služby, ktorí zatiahli za núdzovú brzdu. Keď sa otrasenej Halle podarilo vyslobodiť svoju zaseknutú róbu, bez mihnutia oka pokračovala v ceste.

Hoci sa herečka nemiestnym správaním na istý čas stala terčom uštipačných poznámok, útechou jej môže byť fakt, že v stredu v noci nebola jedinou aktérkou trápnych situácií. O rozplakanie malého dievčatka sa postaral spevák Usher. Jeho bodyguard totiž malej fanúšičke najskôr nedovolil odfotografovať sa so svojím idolom a vzápätí sa jej Usherova manželka Tameka Foster vysmiala do tváre.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu