Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Keira Knightley: Už ani nevládze ísť po schodoch!

Keira Knightley Zobraziť galériu (10)
Keira Knightley

LOS ANGELES - Drobná herečka britského pôvodu, Keira Knightley (23), už pravdepodobne dávno oľutovala kúpu bytu na najvyššom poschodí v budove bez výťahu. Útla postava pripomínajúca zoslabnuté telo anorektičky jej poriadne komplikuje každodennú cestu domov. Tá totiž vedie po schodoch, ktoré Keire robia obrovské problémy! Kedy si londýnska kráska vylepší "kondičku"?

Napriek tomu, že Knightleyovej fyzická zdatnosť sa momentálne nachádza na bode mrazu, pirátka z Karibiku sa cvičeniu oblúkom vyhýba, a to všetkými možnými spôsobmi. Údajne totiž nemôže zniesť bolesť, ktorú so sebou pohyb prináša. Pri tejto výhovorke môžeme len skonštatovať, že Keira má buď podpriemerného osobného trénera alebo sa jej vysilené telo už jednoducho nevie vysporiadať s telesnou záťažou.

Aby pirátska princezná dokázala svetu, že má aspoň snahu dať svoju kondíciu do poriadku, začala chodiť do posilňovne. Keira sa však pri cvičení zrovna nepretrhne. Jej najobľúbenejšou činnosťou zatiaľ zostáva popíjanie vody s nasekanou uhorkou. Svoju návštevu v spomínanej posilňovni herečka popísala naozaj výstižne: "Sedela som na cvičiacom stroji, popíjala som svoju úžasnú vodu a sledovala som všetkých naokolo, ako posilňujú. Ja nenávidím cvičenie."

Keira v sebe objavila herecký talent už vo veku troch rokov, keď rodičov požiadala o vlastného agenta. Pri čítaní scenárov zápasí s dyslexiou ako napríklad jej kolega Tom Cruise. Mladá herečka má i zberateľskú vášeň, ktorou sa jej stali topánky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu