Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievčina bola na prechádzke so psom v parku: Ale... dokážete ho nájsť na FOTO?

(Zdroj: Twitter/ashqueen)

LONDÝN - Ľudia na sociálnych sieťach nevedia spustiť oči z fotografie zachytávajúcej prázdny park. Autorka snímky v ňom bola na prechádzke so psom, toho ale vôbec nevidieť. Alebo predsa? Skúste na fotke nájsť schovaného mopslíka.

Ak chcete v čase karantény prísť na iné myšlienky a trochu sa zabaviť, poriadne sa pozrite na túto fotografiu. Vo facebookovej skupine "Organizse My UK Home" ju zverejnila neznáma žena. V rámci povolenej hodiny, počas ktorej mohla vyjsť von, sa rozhodla vyvenčiť svojho mopslíka. Z prechádzky si urobila aj fotku, na ktorej zachytila domáceho miláčika. Až neskôr si uvedomila, že sa pred objektívom fotoaparátu šikovne ukryl a dokáže ho nájsť iba pozorné oko. "Len tak, pre zábavu. Dajte like, ak ste našli mopslíka," znie popis k záberu.

Snímku niekto neskôr zdieľal na Twitteri, kde sa stala populárnou. Mnohí sa snažia neviditeľného psa nájsť, podarilo sa to však len niekoľkým. "Je to zábavné. Je priamo pred očami," napísala jedna užívateľka. Ďalší skonštatoval, že záber je skutočne úžasný. "Asi sa rozplačem. Raz ho určite nájdem," napísal. Tým, ktorí majú rovnaký problém a hľadanie mopslíka pre nich nenachádza konca, odporúčame, aby sa zahľadeli na opierku na lavičke. 

Viac o téme: HádankaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu