Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto bežný smrteľník nevidí: Takto to vyzerá v zákulisí prestížneho Plesu v opere!

Jubilejný dobročinný Ples v opere Zobraziť galériu (5)
Jubilejný dobročinný Ples v opere (Zdroj: Ples v opere)

BRATISLAVA - Uplynulú sobotu sa v historickej budove Slovenského národného divadla stretli prominentní hostia z celého Slovenska, aby spoločne otvorili plesovú sezónu. Na Plese v opere nechýbali ani Topky. Takto to za dverami divadla vyzeralo počas večera!

Historickú budovu Slovenského národného divadla obkolesil v sobotu večer červený koberec. Práve po ňom sa prešli pozvaní významní i celebritní hostia, ktorí si v divadle vychutnali už 20. ročník Plesu v opere. Ten je už tradične najprestížnejšou udalosťou spoločenského života na Slovensku a dostanú sa sem len tí najváženejší hostia. My vám však ukážeme, čo všetko jeho prominentní návštevníci zažili.

Toto bežný smrteľník nevidí: Takto to vyzerá v zákulisí prestížneho Plesu v opere!

Hostí už tradične vítali riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová a generálny riaditeľ Orange Pavol Lančarič. Úvodný ceremoniál netradične uviedli Emília Vášáryová a Martin Huba, ktorí sú zároveň členmi Čestného plesového výboru dobročinného Plesu v opere. Keďže bol úvodný ceremoniál v minulosti vždy pod taktovkou žien, Martin Huba sa tak stal vôbec prvým mužom, ktorý si túto úlohu vyskúšal.

Úvodným ceremoniálom sprevádzali Emília Vášáryová a Martin Huba.
Zobraziť galériu (5)
Úvodným ceremoniálom sprevádzali Emília Vášáryová a Martin Huba.  (Zdroj: Ples v opere)

O program sa za sprievodu tanečníkov postarali arménska operná diva Hrachuhi Bassenz, ktorá aktuálne hosťuje ako sólistka Kráľovskej opery v Londýne Covent Garden, a vynikajúci slovenský tenorista Pavol Bršlík.

Hostí na tohtoročnom Plese v opere zabavili aj hudobné čísla Müllera, Dyka, Rupperta, Černochovej či kapely Hex.
Zobraziť galériu (5)
Hostí na tohtoročnom Plese v opere zabavili aj hudobné čísla Müllera, Dyka, Rupperta, Černochovej či kapely Hex.  (Zdroj: Ples v opere)

Pocta otvoriť ples úderom na gong sa tento rok dostala slovenskej paralympijskej lyžiarke Henriete Farkašovej a jej navádzačke, lyžiarke Natálii Šubrtovej. Po otvorení už tradične nasledoval úvodný valčík v podaní Interklubu Madit. Svojimi hudobnými vystúpeniami ďalej hostí zabavili Richard Müller, Vojta Dyk, Matěj Ruppert s Terezou Černochovou či obľúbená kapela Hex.

Následne už parket ovládli samotní hostia a plesalo sa do neskorých nočných hodín.

Viac o téme: Ples v opere 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu