Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hasiči v plnom nasadení na Ukrajine: Vypukol požiar v akadémii, o život prišla učiteľka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ODESA - Po stredajšom požiari v budove vzdelávacej inštitúcie v centre ukrajinského mesta Odesa môže byť nezvestných až 15 ľudí. Informovala o tom agentúra UNIAN s odvolaním sa na políciu.

Požiar vypukol na treťom podlaží šesťpodlažnej budovy Odeskej akadémie ekonómie, práva, hotelierstva a reštauratérstva. Obeťou je učiteľka narodená v roku 1976, ktorá podľahla zraneniam v nemocnici.

Zástupca vedúceho odboru organizovania vyšetrovania v rámci hlavného vyšetrovacieho oddelenia štátnej polície Oleksandr Kovtun uviedol, že zatiaľ nie je známy pobyt 15 ľudí, ktorí boli pravdepodobne v čase požiaru v budove. Podľa údajov odeskej radnice utrpelo zranenia 26 ľudí. Medzi nimi bola aj 17-ročná študentka, ktorá zraneniam podľahla. Hospitalizovaných bolo 16 študentov.

Požiar vypukol na treťom podlaží šesťpodlažnej budovy Odeskej akadémie ekonómie, práva, hotelierstva a reštauratérstva.  Agentúry UNIAN a Interfax-Ukrajina predtým informovali, že o život prišla učiteľka narodená v roku 1976, ktorá podľahla zraneniam v nemocnici. Podľa aktualizovaných informácií sa však učiteľka nachádza v nemocnici vo vážnom stave. Hasiči požiar dostali pod kontrolu.

Viac o téme: PožiarSmrťZranenýUčiteľkaUkrajinaOdesa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu