Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mužovi sa prisnil neuveriteľný sen: Vďaka tomu sa z neho stal milionár

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DAVENPORT - V prípade Austrálčana, ktorý pred niekoľkými dňami vyhral v miestnej lotérii, sa doslova jeho sen stal skutočnosťou. Výherné čísla sa mu totiž prisnili. Síce to bolo už dávno, ale spoľahol sa na ne a urobil dobre. Vďaka tomu je teraz bohatší o jeden milión austrálskych dolárov (615-tisíc eur).

Mnohí snívajú o tom, že raz vyhrajú v lotérii a už dokonca aj presne vedia, čo by spravili so svojou výhrou. U väčšiny to však zostane len v teoretickej rovine, nie ale v prípade muža z Južnej Austrálie. Štyridsiatnik, ktorý si neželal zverejniť svoju identitu, vyhral tento mesiac v lotérii vďaka číslam, ktoré sa mu prisnili pred trinástimi rokmi, uvádza sa v oficiálnom stanovisku austrálskej lotérie The Lott. 

Mužovi sa prisnil neuveriteľný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nebolo to prvýkrát, čo tieto čísla použil na tikete. "Skontroloval som svoj žreb a zistil, že som vyhral. Dúfal som, že jedného dňa sa to stane, že na tikete uvidím všetky svoje čísla," vyhlásil šťastný výherca, ktorý vraj s rovnakými číslami vyhral v minulosti už viackrát. "Sú očividne šťastné, takže s nimi budem pokúšať šťastie aj naďalej." 

Na otázku, čo s peniazmi urobí, odpovedal muž, že ešte nevie. "Do práce ale asi chodiť neprestanem, aj dnes som išiel," dodal. A ešte na záver, toto sú jeho výherné čísla: 35, 26, 10, 36, 16, 22 a dodatkové čísla 27 a 32. 

Viac o téme: AustráliaVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu