Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spevácka hviezdička (19) je vraj panna: Juj, na verejnosti jej vyskočila bradavka

Tallia Storm Zobraziť galériu (8)
Tallia Storm (Zdroj: Instagram TS)

CANNES - Objavil ju Elton John a tvrdí, že randila s Brooklynom Beckhamom... Napriek tomu meno Tallie Storm celosvetovo známe ešte nie je. Zato jej bradavku zrejme budú čoskoro poznať všetci. 19-ročná hviezdička sa totiž odhalila počas obeda v Cannes, kde sa koná filmový festival.

Tallia sa už ako 13-ročná objavila na speváckej scéne po boku Eltona Johna. Práve cez neho sa zoznámila s rodinou Beckhamovcov a v 15-ich začala údajne randiť s Eltonovým krstným synom Brooklynom. Ten to však neskôr popieral. 

Nedávno sa zas blondínka objavila v šou Celebrity idú na rande (Celebs go dating) a vo februári tohto roka na seba prezradila, že je panna. Bozkávala sa údajne len s dvomi chlapcami. V šou sa jej jeden muž aj zapáčil, ale ako vyšlo najavo, bol už zadaný. 

A tak Tallia evidentne aj tieto dni trávi na filmovom festivale v Cannes bez mužskej spoločnosti. Svedčí o tom aj obed, ktorý si dopriala na terase jednej z reštaurácií len v sprievode kamarátky. Bohužiaľ, ani tá si evidentne hneď nevšimla, že Storm všetkým okoloidúcim hodnú chvíľu dopriavala pohľad na svoju obnaženú bradavku. Toto odhalenie však neuniklo všadeprítomným paparazzom...

Tallia sa zrejme nechtiac obnažila počas obeda.
Zobraziť galériu (8)
Tallia sa zrejme nechtiac obnažila počas obeda.

Viac o téme: CannesTallia Storm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu