Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojkárska moderátorka pred kamerami v priesvitnom: Ukázala podprsenku aj vypracované bruško!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (7)
Alexandra Orviská (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - O šteklivé myšlienky mužov sa včera postarala moderátorka Topstaru Alexandra Orviská (34). Tá sa totiž pred kamerami objavila v mimoriadne rajcovných šatách, v ktorých zvýraznila azda všetky svoje tromfy. V priamom prenose všetkým ukázala vyšportované bruško, sexi krivky, či dokonca i presvitajúcu podprsenku!

Moderátorka Topstaru Alexandra Orviská je známa svojím špecifickým imidžom. To, že brunetka ani zďaleka nekráča s davom ,dokázala aj včera, keď sa pred kamerami objavila v extravagantných sexi šatách, v ktorých potešila oko nejedného mužského diváka.


V priamom prenose iba v podprsenke: Ejha, táto jojkárka sa teda nezdá!


Odvážny kúsok totiž pozostával z čipkovanej látky, ktorá rafinovane zvýraznila jej vypracované bruško, dokonalé krivky či presvitajúcu podprsenku. Nuž, na aktuality zo sveta šoubiznisu sa pri pohľade na zvodnú jojkárku sústredil zrejme len málokto...

Alexandra Orviská moderovala Topstar v odvážnych šatách, v ktorých zmyselne poodhalila ukážkové krivky či presvitajúcu podprsenku.
Zobraziť galériu (7)
Alexandra Orviská moderovala Topstar v odvážnych šatách, v ktorých zmyselne poodhalila ukážkové krivky či presvitajúcu podprsenku.  (Zdroj: TV JOJ)

Alexandra Orviská v sexi šatách ukázala aj svoje vypracované bruško.
Zobraziť galériu (7)
Alexandra Orviská v sexi šatách ukázala aj svoje vypracované bruško.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu