Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Prievidzský basketbalista Chris z USA čelí škandálu: Vyhrážky a znásilnenie dievčaťa (16)

Basketbalista Christopher Zobraziť galériu (3)
Basketbalista Christopher (Zdroj: Foto: FB/Ch.P.)

PRIEVIDZA - Mladý Američan prišiel do našej krajiny ako nová posila pre basketbalový tím Prievidze. Neodohral ešte ani jeden zápas a už čelí poriadnemu škandálu. Zviditeľnil sa v najhoršom svetle, podľa polície mal znásilniť 16-ročné dievča, a to nie je všetko.

Muži zákona zadržali basketbalistu (23) zo Spojených štátov amerických v stredu. Christopher pôsobil ako nová posila BC Prievidza len niekoľko mesiacov.

Znásilnenie a vyhrážky

Podľa polície sa basketbalista od 15. augusta do 16. septembra prevažne v nočných hodinách v jednom z bytov v Prievidzi dopúšťal trestných činov. Mal znásilniť 16-ročnú Prievidžanku, okrem toho ju mal nútiť k orálnemu sexu a na mobil nahrávať ich sexuálny styk. Následne sa jej mal vyhrážať, že pikantné video zverejní. "Mladistvá s myslením blízkemu jej pubertálnemu veku mala naivné predstavy a snahy nadviazať bližšie priateľstvo s americkým športovcom," uviedla hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. 

FOTO Prievidzský basketbalista Chris
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Ch.P.)

Vážne obvinenia

Vyšetrovateľka z Prievidze už Christophera obvinila zo zločinu sexuálne násilie, zločinu znásilnenie, prečinu výroba detskej pornografie a zo zločinu vydieranie. Vzhľadom na to, že obeťou je mladistvá dievčina a ide o citlivý prípad, polícia neposkytuje žiadne bližšie informácie. "V danej veci naďalej prebieha vyšetrovnie," uzavrela Antalová. 

FOTO Prievidzský basketbalista Chris
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Ch.P.)

Viac o téme: BasketbalPrievidzaChristopher P.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu