Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fico neprestáva prekvapovať: Ukázal VIDEO návštevy zo zákulisia, vyvolal búrlivé reakcie

Robert Fico Zobraziť galériu (2)
Robert Fico (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Robert Fico o sebe v novom roku dal opäť vedieť. Pochválil sa zákulisím svojho pracovného života. Slovákom ukázal, ako to vyzerá, keď ho príde navštíviť jeho minister s dobrou správou. Nové video vyvolalo veľa búrlivých ohlasov. Premiér evidentne bude pokračovať vo svojej facebookovej taktike aj v roku 2017.

"Dobrý deň, teraz vám ukážem ako to je keď mi ministri volajú a hovoria, že majú dobru alebo zlú správu. Volal mi Peter Kažimír, že má dobru správu. No tak teraz si ju natočme," začal svoje video premiér Fico. Následne nato sa privítal vo svojej kancelárii s ministrom financií.

Fico neprestáva prekvapovať: Ukázal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pred tým ako si slovo zobral Kažimír bol upozornený, že sa rozhovor natáča. "Peťo hovoril si mi, že máš nejakú dobrú správu ale váž slová lebo to natáčame." Nato minister začal so slovami, že nenosí iba dobré správy no táto je naozaj fajn. "Máme výsledok hospodárenia štátu za minulý rok, no a je o miliardu lepší ako sme pôvodne plánovali," vyslovil sa Kažimír. Načo Fico skonštatoval, že miliardu ušetrili.

Mimo stretnutia Fico už len doplnil ministrove slová, že je to najlepší výsledok hospodárenia za posledných 8 rokov. "Tak to vidíte. Neplatí stále opakovaná mantra, že len pravica je dobrý hospodár a vie šetriť. Aj ľavica je výborný hospodár a dokáže prinášať fantastické hospodárske výsledky," dodal na záver svojho videa Fico.

Možnosť vyjadriť svoj názor má na sociálnej sieti, kde bolo video zverejnené snáď každý. Tak to aj bolo a v priebehu niekoľkých minúť sa objavili prvé reakcie. Premiér si vyslúžil kritiku, výsmech ale aj pochvalu. "Je to síce pekné, len ste zabudli dodať, že od tohto roku okrem iného zdražel prepis áut o niekoľkonásobok," znela jedna z reakcii. "To preto mi zvyšujete dôchodok o 1,54 eur... Hanba," písalo sa v ďalšom. Medzi komentármi sa našli aj pozitívne ohlasy: "Ja Vám gratulujem, vynikajúce pán premiér."

Viac o téme: StretnutieVideoVýsledokHospodárenieFico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu