Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Beckhamová: Nechcem byť zúfalou manželkou

Victoria Beckham Zobraziť galériu (18)
Victoria Beckham

LOS ANGELES - Victoria Beckham sa netají obavami, že keď sa so svojím manželom Davidom presťahujú do LA, stane sa z nej "zúfalá manželka".

Beckhamovi už čoskoro vyprší kontrakt v Reale Madrid a bude hrať v Kalifornii. Victoria má dojem, že sa celkom podobá na jednu z hrdiniek obľúbeného amerického televízneho seriálu Zúfalé manželky, na Bree. Aj ona je posadnutá snahou o úplnú dokonalosť a takisto chce, aby sa jej deti dostali v kalifornskej metropole do správnych škôl a jaslí.

Preto Victoria neváha uvažovať o tom, že prípadné problémy s umiestnením osemročného Brooklyna, štvorročného Rómea a dvojročného Cruza do školských zariadení "odstráni" lekciami z futbalu, ktoré by ďalším deťom vo vybraných školách dával jej manžel.

"Dostať deti do súkromých škôl v Beverly Hills je nesmierne ťažké. Ako rodič si pri ich prijímaní jednoducho pripadáte ako pred súdom. Tak som sľúbila, že škole nejako pomôžem a že David dá deťom lekcie z futbalu. "A naviac sa bojím, aby som po presťahovaní do Los Angeles mala všetko doma, ako sa patrí," zverila sa pani Beckhamová pre WENN.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu