Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Načisto sa zbláznila: Víťazka jojkárskej šou chcela zarobiť a dokaličila sa... Och, to vyzerá nechutne!

Nela Slováková je zjavne pre peniaze schopná urobiť úplne všetko. Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková je zjavne pre peniaze schopná urobiť úplne všetko.

BRNO - Preboha! Nela Slováková (25) pred tromi rokmi vyhrala reality šou Hotel Paradise. Aktuálne sa Čechom pripomína vďaka internetovému portálu Extra.cz, kde pravidelne informuje o svojom živote plnom luxusu. Najnovšie sa nechala nahovoriť na natočenie videa. Dala sa na polhodinu zatvoriť do mrazničky. No to nemala robiť. Spôsobila si nechutné omrzliny.

Nela Slováková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účasti v jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Víťazstvo v projekte blondínke zabezpečilo život plný luxusu, o ktorom pravidelne informuje aj čitateľov českého internetového portálu Extra.cz. A navyše za to dostáva aj peniaze. 

Najnovšie sa plavovláska z Brna nechala nahovoriť na natočenie šialeného videa. V tomto tropickom počasí, ktoré aktuálne vládne na území našich krajín, sa totiž dala zatvoriť do mrazničky. V boxe s teplotou - 23 stupňov Celzia strávila dlhých 30 minút. No a viditeľne sa to na nej podpísalo. 

Na sociálnu sieť Facebook Češka zavesila fotky, ktoré zaznamenávajú následky. Hoci sa ostatní ľudia aktuálne kvôli horúčavám topia vo vlastnom pote, ona má omrzliny 2. stupňa! Pohľad na ne je viac než nechutný a absolútne nevhodný pre slabšie povahy. Jej koleno totiž vyzerá, akoby bolo vykĺbené, na čom sa zhodli viacerí komentujúci.

„Ležala som v mrazničke a to koleno som mala opreté o stenu. Vyzerá to ako zmrznuté kura. Už viem, ako sa cítia, chudáci, keď ich strčia do mrazničky a majú sa ešte k tomu nejako prezentovať, aby si ich ľudia kúpili,“ zavtipkovala si na svoju adresu Nela, ktorá s postihnutou nohou už vyhľadala aj odbornú pomoc. „Dnes na úrazovke s omrzlinami a zajtra do Bohníc kvôli popáleninám,“ napísala na web Slováková. No ktovie, či jej to za tie peniaze vážne stálo!

Nela Slováková strávila v mrazničke s teplotou - 23 stupňov dlhých 30 minút. Takto dopadla.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková strávila v mrazničke s teplotou - 23 stupňov dlhých 30 minút. Takto dopadla.  (Zdroj: Facebook N.S.)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu