Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z výslnia rovno na dno: Najhoršie pády slovenských hviezd!

Herec Ján Kroner, moderátor Ján Dubnička aj dcéra veľkopodnikateľa Eva Rezešová sa ocitli na samom dne. Zobraziť galériu (14)
Herec Ján Kroner, moderátor Ján Dubnička aj dcéra veľkopodnikateľa Eva Rezešová sa ocitli na samom dne.

BRATISLAVA - Aj oni to zažili! Ľubomír Karásek (56) kedysi hviezdil ako moderátor markizáckeho spravodajstva. Z výslnia ho však pred rokmi stiahla ťažká autonehoda. A ani jeho nedávny pokus o návrat nevyšiel úplne podľa jeho predstáv. V novej televízii, v ktorej istý čas pôsobil, sa totiž poriadne popálil. Zďaleka však nie je jediný, čo padol na kolená - medzi známymi osobnosťami je totiž hneď niekoľko nešťastníkov, ktorí okúsili trpkú príchuť porážky.

Definitívny koniec »Karáskovej« televízie: Hviezda obrazoviek o páde na dno!

Autor knihy Ján Dubnička
Zobraziť galériu (14)

Ján Dubnička, moderátor

Ján Dubnička patril kedysi k hviezdam televízie Markíza. Mnohí diváci si ho určite dodnes pamätajú z relácií ako Teleráno, Cestoviny, či Doma s Markízou.

Pred rokmi sa však z televíznych obrazoviek nadobro vytratil. Prišiel o prácu aj o prestíž a padol na samé dno. Ako sám prezradil, nemal v tom čase ani len na chlieb, všetci kamaráti sa mu otočili chrbtom... Svoje nešťastie preto začal utápať v alkohole.

Z ťažkého životného obdobia sa mu však podarilo vyhrabať a dnes sám motivuje ľudí, ktorí sa ocitli v podobnej nepriaznivej životnej situácii ako on. 

Bývalý markizák na úplnom dne: Z hviezdy obrazoviek troska! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Rastislav Žitný, moderátor

Bývalý markizák Rasťo Žitný si užíval obdobie najväčšej slávy, keď sa zrazu stala tragédia, ktorá ho stiahla na úplné dno. Prišiel o prácu, partnerku, aj všetky peniaze. 

Koncom júna 2008 totiž moderátor spôsobil tragickú autonehodu, pri ktorej zahynul 5-ročný Tomáško Žilavý. Súdny proces sa ťahal dlhé 4 roky. Nakoniec bol odsúdený na 2 roky nepodmienečne, z čoho si za mrežami odsedel polovicu. 

Aktuálne sa vraj opäť snaží postaviť na vlastné nohy. Pomocnú ruku mu mala podať cirkev. 

Žitný ide za mreže: 2 roky natvrdo! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Kristína Kormúthová, moderátorka

Moderátorka verejnoprávnej RTVS Kristína Kormúthová doplatila na status, ktorý pred rokom zverejnila na sociálnej sieti Facebook. Podľa mnohých mal totiž rasistický podtón.

No hoci nevhodné slová boli určené len pre tmavovláskiných priateľov, dostala za ne exemplárny trest – vedenie RTVS ju okamžite stiahlo z vysielania.

Prišla o prácu, žiadna iná televízia ju zamestnať nechcela a vďaka neuváženému príspevku na webe ju začali odsudzovať aj cudzí ľudia. Namiesto budovania kariéry sa tak moderátorka ocitla mimo žiary reflektorov.

Kormúthová z RTVS dostala exemplárny trest za rasistický status!

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Pavel Bruchala, moderátor

Pavel Bruchala doplatil na svoju nerozvážnosť. Po dlhých 13 rokoch pôsobenia v Markíze zatúžil po zmene – dal výpoveď a namieril si to do konkurenčnej Jojky.

No hoci mu na Kolibe sľubovali vlastnú reláciu, nič z toho napokon nie je. Pred ôsmimi mesiacmi dostal výpoveď a skončil úplne bez práce. Vybabral tak sám so sebou. Do Markízy si totiž svojím odchodom nadobro zatvoril dvere.

Pre moderátora to bol poriadny šok. Po dlhých rokoch pôsobenia v šoubiznise sa totiž musel začať obzerať po úplne inom uplatnení. 

Katastrofický scenár pre Bruchalu sa naplnil: KONIEC v Jojke po 4 mesiacoch! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Ján Kroner, herec

Obľúbený slovenský herec Ján Kroner ešte pred pár rokmi hviezdil v jojkárskom sitkome Profesionáli. Potom však prišli vážne zdravotné problémy. 

V roku 2012 musel byť umelec hospitalizovaný kvôli depresiám na psychiatrickej klinike. Odvtedy sa jeho stav striedavo zlepšuje a zhoršuje. Aktuálne žije v ústraní a pred kamery sa nehrnie. 

Tak zle ešte s Jankom Kronerom nebolo: Samovražedné sklony a radikálna liečba šokmi! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Tony Moisés, tanečník

Tanečník Tony Moisés, ktorého Slováci poznajú aj ako porotcu zo šou Miliónový tanec, tiež okúsil, ako chutí samotné dno. 

Posledných niekoľko rokov strávil za múrmi petržalského sanatória pre závislých ľudí. Umelec údajne podľahol hazardu – v kasínach nechával značné sumy, kopili sa mu dlhy a s nimi aj ďalšie problémy. 

Na liečení aj drasticky zmenil imidž. Schudol neuveriteľných 50 kíl. Čo je s ním dnes, nie je známe. 

Roky zavretý v liečebni: Závislý porotca Tony Moisés drasticky schudol - až 50 kíl! Je to ešte on?

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Dušan Cinkota, herec

Slovenský herec Dušan Cinkota si poriadne zavaril v máji 2007. Polícia ho totiž načapala, keď odchádzal od výrobcu drog a našla uňho pervitín. 

Aktuálne umelec sedí za mrežami – súd ho totiž odsúdil na 8 rokov natvrdo. O milosť môže požiadať najskôr o tri roky, keď si odsedí tri štvrtiny trestu.

Drogy sú dlhoročným problémom známeho Slováka. V minulosti si už za ne odsedel dvojročný trest a prišiel aj o angažmán v národnom divadle. 

Cinkotovi zhasla ďalšia nádej: Na slobodu sa nedostane skôr ako o štyri roky! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Nora Mojsejová, podnikateľka

Košická podnikateľka Nora Mojsejová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka vlastným televíznym reláciám. Slovákom rada ukazovala svoj luxus a bohatstvo. Aj ona však okúsila, aké je to byť na samom dne. 

V septembri 2013 sa kvôli obvineniu z daňových podvodov dostala do väzenia. Prokurátor sa obával, že by mohla ovplyvňovať svedkov. Na slobodu ju pustili až o 13 mesiacov neskôr. 

Problémy tým však neskončili. Stále totiž prebieha súd s jej bývalým kamarátom Františkom Kobrheľom alias Versačem, prišla o luxusnú vilu na Pereši a navyše jej niekto zapálil butik a najnovšie aj sestrin dom. Tmavovláska sa napriek tomu snaží držať hlavu hore. 

Súd rozhodol o ďalšom osude Mojsejovej: Najhorší scenár sa naplnil! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Juraj Mokrý, moderátor/zabávač

Juraj Mokrý pred rokmi zabával národ ako redaktor oravskej televízie v relácii Joža Pročka Nikdy nehovor nikdy a Je to možné? 

Pred tromi rokmi dostal druhú šancu v markizáckom Počasí, no už po 15 mesiacoch dostal výpoveď. Odvtedy o ňom počuť len v súvislosti s naťahovačkami o syna, ktorého má s herečkou Dianou Mórovou, alebo kvôli vymysleným aktivitám, ktoré uvádza médiám na otázku, čomu sa aktuálne venuje.  

Prekvapivé zmeny v Markíze: Mokrý, s Počasím sa rozlúč!

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Jozef Nodžák alias Majster N, zabávač

Jozef Nodžák alias Majster N bol kedysi hviezdou detských programov. Malí fanúšikovia ho milovali a nenechali si ujsť ani jeden diel jeho relácie. 

Pred desiatimi rokmi sa však rozhodol, že z verejnoprávnej televízie odíde. Odvtedy o ňom absolútne nepočuť – jeho hviezda nadobro zhasla. Dnes už len sporadicky vystupuje na rôznych menších podujatiach. 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Eva Rezešová, dedička

Dcére zosnulého veľkopodnikateľa Eve Rezešovej sa pred takmer tromi rokmi doslova zrútil život – luxusné večierky vymenila za väzenskú celu. 

Koncom augusta 2012 totiž na maďarskej dialnici spôsobila autonehodu, pri ktorej zhoreli štyria ľudia. Navyše blondínke krátko po nehode namerali v krvi 1,5 promile alkoholu. Súd preto rozhodol, že si Slovenka za mrežami posedí dlhých 9 rokov. 

Sudkyňa prehovorila Varholíkovej do duše: V živote ste vždy dostali, čo ste chceli, to sa zmení! 

Z výslnia rovno na
Zobraziť galériu (14)

Iveta Bartošová, speváčka

Česká speváčka Iveta Bartošová prežívala v posledných rokoch veľmi náročné životné obdobie. Na verejnosti pôsobila labilne, neustále plakala, ledva rozprávala a zrejme ani nevedela, čo robí. Podľa jej manžela Josefa Rychtářa za tým stáli dlhodobé problémy s alkoholom. 

No a zrejme psychické problémy stáli aj za jej samovraždou. Koncom apríla minulého roka sa legendárna hudobníčka rozhodla ukončiť svoj život pod kolesami vlaku. 

Obrovský šok z Čiech: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu