Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi speváčka dráždila bez nohavičiek, výrazne staršia kolegyňa tiež!

Speváčky Rita Ora a Céline Dion pretŕčali na červenom koberci svoje stehienka. Zobraziť galériu (9)
Speváčky Rita Ora a Céline Dion pretŕčali na červenom koberci svoje stehienka.

LAS VEGAS - Provokovali! Spevácke hviezdy sa počas uplynulého víkendu zišli na odovzdávaní hudobných cien Billboard Music Awards. Stredobodom pozornosti boli nielen jedinci, ktorí si domov odniesli sošky, ale aj niektoré z prítomných dám. Spomenúť možno Ritu Oru (24) a Céline Dion (47). Tie zaujali odvážnymi róbami, ktoré odhaľovali ich stehná. Ktorá z nich bola podľa vás oblečená lepšie?

Bielizeň nepotrebuje! Speváčka Rita Ora patrí k ženám, ktoré rady potešia mužské oči. V spoločnosti sa preto rada ukazuje v provokativnych outfitoch odhaľujúcich jej krivky. Na vyzývavý model stavila aj pri príležitosti odovzdávania cien Billboard Music Awards. Blondínka zavítala na podujatie v bielej róbe s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom.

Rafinovane strihaná róba si vyžadovala, aby bola pod ňou speváčka naostro. „Musím si dávať pozor. Tie šaty môžu ľahko ukázať aj to, čo má zostať skryté,” komentovala so smiechom Rita svoj outfit. V spomínaný večer však nebola jedinou umelkyňou, ktorá pútala pozornosť prítomných pánov. 


Pozrite si tiež: Sexi speváčka ukázala prsia: Oblečená, a predsa nahá!


Provokovať sa zachcelo aj jej 47-ročnej kolegyni Céline Dion. Tá si obliekla tmavozelené kožené šaty, v ktorých na svoj vek rozhodne nevyzerala. Ich rázporok začínal síce tiež vysoko, no nie až tak, ako v prípade Rity. Rodáčka z Kanady, našťastie, brala do úvahy, že v jej prípade by to nebolo príliš vhodné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu