Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezda z telky ukázala bradavky: Sestry puknú od závisti!

Kendall Jenner predviedla model, ktorý odhaľoval jej bradavky. Zobraziť galériu (14)
Kendall Jenner predviedla model, ktorý odhaľoval jej bradavky.

PARÍŽ – Rodinu Kardashianovcov pozná za veľkou mlákou snáď každý. Slávychtivé dievčence odhaľujú svoje súkromie vo vlastnej reality šou, no o rozruch sa starajú aj mimo televíznych obrazoviek. A každá z nich sa usiluje zaujať najlepšie, ako vie. Kendall Jenner (19) napríklad úspechmi vo svete modelingu. A nemá problém ani s outfitom, pod ktorým jej presvitajú bradavky. Vďaka tomu na seba aktuálne strhla viac pozornosti než jej sestry.

Bola za hviezdu! Vytŕčať v rodine Kardashianovcov nie je vôbec jednoduché. Dievčatá si totiž budujú svoju kariéru na škandáloch a pikantných odhaleniach. Kim je povestná kyprým zadkom, ktorý pretŕča pri každej možnej príležitosti. Kourtney zase nemá problém rodiť za asistencie kamier. Súčasťou famílie sú ale aj nevlastné sestry Kendall a Kylie Jenner. Tie si každým dňom ukrajujú stále viac pozornosti.

Najmladšia Kylie plní stránky novín najmä svojím zovňajškom. V sedemnástich rokoch sa jej akosi zázračne zväčšili prsia i pery. Kendall zas využila svoju výšku a peknú postavu, aby dobyla svet modelingu. A treba uznať, že ako manekýnke sa jej začína skutočne dariť. Na konte má už fotenie pre viacero prestížnych značiek a úspechy žne aj na predvádzacom móle.

Tmavovláska sa naposledy predviedla v rámci parížskeho týždňa módy, kde prezentovala outfit z najnovšej kolekcie zvučnej značky. Jej outfit tvorila kvetovaná sukňa a crop blúzka z priesvitného materiálu, ktorá odhaľovala kráskine bradavky. „Chcem, aby ma ľudia vnímali seriózne a nespájali si ma len s účinkovaním v reality šou,” povedala v jednom z rozhovorov Kendall. Odhalené vnady síce príliš dôstojne nepôsobia, no modelka sa netají tým, že by chcela byť úspešnejšia než jej sestry. A pútanie pozornosti k tomu jednoducho patrí.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu