Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dievčatko (7) prežilo hororové chvíle: Babička ho kruto mučila v prestrojení za bosorku!

Keď sa žena preobliekla za bosorku, nepoznala zľutovanie
Keď sa žena preobliekla za bosorku, nepoznala zľutovanie (Zdroj: ny daily news)

OKLAHOMA CITY - Len 7-ročné dievčatko týrala babička v pivnici svojho domu vždy, keď sa obliekla do obľúbeného čarodejníckeho kostýmu. Šľahala ho kúzelným bičom, zapaľovala, rezala alebo vešala na trám v garáži.

Geneva Robinson (49) z Oklahoma City bola zatknutá za zneužívanie maloletého dieťaťa po tom, ako zamestnanci nemocnice Griffin Memorial Hospital upozornili políciu na zlé zaobchádzanie s dievčaťom, ktoré malo na tele popáleniny, modriny a bolo podvyživené. Na členkoch jej tiež našli pruhy rezných rán, do ktorých sa dostala infekcia.

Zachránená dievčina sociálnym pracovníkom prezradila, že „Nelda“, ako sa žena v prestrojení za čarodejnicu nechala oslovovať, ju mučila vždy, keď sa obliekla do svojho kostýmu. Bila ju bičom, pálila, vešala na krokvy garáže a dávala jej na krk psí obojok. Dievča muselo okrem toho spať so zviazanými zápästiami.

V „Neldinom“ dome s ňou žili ešte ďalšie tri deti, ktoré okamžite vzali do náhradnej starostlivosti. Rodinný vzťah medzi deťmi a Genevou Robinson však nie je úplne vyjasnený. O prípade informoval denník New York Daily News.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu