Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšie hromadné znásilnenie v Indii: Dievčinu (26) zneužívali až do bezvedomia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NAÍ DILLÍ - Ďalšou obeťou únosu a znásilnenia v Indii sa v sobotu stala 26-ročná žena, ktorú skupina piatich mužov uniesla z miesta v blízkosti železničnej stanice v meste Čhattísgarh na severe krajiny.

Polícia, ktorá o tom dnes informovala, už zadržala piatich podozrivých. Vyšetrovaním sa ukázalo, že pätica mužov po čine nechala ženu v bezvedomí na opustenom mieste, kde ju našli miestni obyvatelia, ktorí privolali záchranku a informovali políciu.
      
K znásilneniu došlo len niekoľko dní po medializácii správ o hromadnom znásilnení mladej fotoreportérky v Bombaji. Medzičasom sa objavili aj správy, že obeťou rovnakého trestného činu sa minulý týždeň v štáte Džhárkhand stala aj mladá policajtka.
      
Indická polícia dnes zatkla posledného z piatich mužov hľadaných v súvislosti s hromadným znásilnením fotoreportérky. Všetkým im hrozí trest podľa nového prísneho zákona, ktorý hornú hranicu väzby za znásilnenie stanovuje na 20 rokov.
      
Skupinové znásilnenie v Bombaji znovu vyvolalo rozhorčenie a pobúrenie indickej verejnosti. Tá bola vlani v decembri šokovaná a zhrozená hromadným znásilnením študentky v Naí Dillí, ktoré sa skončilo jej smrťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu