Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Niet jej čo závidieť: Julie (47) počuje pohyb svojich očí a krvi

Julie by sa mala čoskoro plne uzdraviť
Julie by sa mala čoskoro plne uzdraviť (Zdroj: msn.com)

PADIHAM - Chceli by ste mať taký dobrý sluch, že budete počuť, ako vám v žilách koluje krv? Možno nakrátko, ale po čase by vás to určite omrzelo. Tak ako istá Britka, ktorej táto schopnosť posledných sedem rokov doslova ničí život. Prestala dokonca kvôli tomu chodiť von.

Julie Redfernová počuje tak, ako hádam nikto iný na svete. Jedenie sa pre ňu stalo hotovým utrpením, pretože počuje vlastné žuvanie. Kvôli tomu prestala jesť všetky potraviny, ktorých hryzenie je príliš hlasné, pretože jej to spôsobovalo silné bolesti hlavy. Je schopná počuť aj pohyb očí v očných buľvách a krvi v žilách.

Lekári jej najprv tvrdili, že je to vekom. "Už máte štyridsať, také veci sa stávajú," povedali. Julie sa ale nedala odbiť a na internete našla článok o mužovi, ktorý mal podobné problémy. Zašla preto za odborníkom a ten nakoniec zistil, že jej redne spánková kosť, kvôli čomu sa vnútorné ucho stáva viac precitliveným na zvuky.

Redfernová nedávno absolvovala päťhodinovú operáciu, počas ktorej jej chirurgovia diery na pravej strane spánkovej kosti zaplnili. Čoskoro jej "opravia" aj ľavú časť a zabránia tak prechádzaniu toľkých zvukov do uší, píše Daily Mail.

"Veľmi mi odľahne, keď už budem mať po tom. Ale ktovie, možno mi počutie všetkých tých čudných zvukov bude chýbať," zažartovala Julie na záver.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu