Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milenci Ashton Kutcher a Mila Kunis si užili romantický víkend!

Mila Kunis a Ashton Kutcher Zobraziť galériu (12)
Mila Kunis a Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Ashton Kutcher a herečka Mila Kunis strávili romantický víkend v Bruggách. Bývalé hviezdy seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006) videli, ako sa v nedeľu prevážajú v koči po početných mostoch a uličkách tohto západoflámskeho mesta.

"Vyzerali veľmi zamilovane," uviedla Christine Rohart z Hotela Montanus. "Držali sa za ruky a vymieňali si bozky," dodala.

V sobotu si hollywoodsky pár mesto pozrel na pešej túre. Podľa očitých svedkov sa zastavili v rôznych obchodoch, predajniach s čokoládou a jedli v reštaurácii Carmelite, ktorá sa môže pýšiť troma michelinovskými hviezdami.

"Mila mala miestnu špecialitu s názvom Hoppescheuten, o ktorej nikdy nepočula, no chcela ju vyskúšať," uviedol zdroj pre magazín People. "Ashton mal špeciálne menu, ktoré stálo 210 eur. Je to veľmi slávne menu, v ktorom hlavným chodom je králik so slivkami. Je to klasické jedlo v modernom poňatí," dodal zdroj, podľa ktorého dvojici veľmi chutilo, a preto zašli šéfkuchárovi reštaurácie osobne poďakovať.

Pred návštevou Belgicka boli 35-ročný Kutcher a 29-ročná Kunis v Londýne. V piatok večer tam trávili čas s ďalším známym párom - hercom Channingom Tatumom a jeho manželkou Jennou Dewan-Tatum. Všetci štyria spoločne navštívili divadlo Barbican, v ktorom si pozreli operu Sunken Garden. Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu