Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spevák (28) zavesil svoju fotku na sociálnu sieť, potom sa zabil!

Mitch Lucker v halloweenskom kostýme. Zobraziť galériu (7)
Mitch Lucker v halloweenskom kostýme. (Zdroj: Twitter)

HUNTINGTON BEACH - Spevák americkej metalovej kapely Suicide Silence Mitch Lucker (28) prišiel o život pri motocyklovej nehode. Spevák havaroval v noci zo stredy na štvrtok v Huntington Beach. Nehodu mal len krátko po tom, čo na sociálnej sieti Twitter zverejnil fotografiu, na ktorej je v halloweenskom kostýme.

Za mŕtveho ho vyhlásili vo štvrtok o 6:17 miestneho času (14:17 stredoeurópskeho času) v UCI Medical Center v kalifornskom meste Orange. Lucker mal nehodu krátko po tom, čo na sociálnej sieti Twitter zverejnil fotografiu, na ktorej je v halloweenskom kostýme.

"Neexistuje spôsob, ako to povedať ľahko. Mitch zomrel dnes ráno následkom zranení po motocyklovej nehode. Všetci sme zdrvení a rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Navždy bude v našich srdciach," napísala skupina na sociálnej sieti Facebook. Suicide Silence sa sformovali v roku 2002. Na konte majú tri štúdiové nahrávky - The Cleansing (2007), No Time to Bleed (2009) a The Black Crown (2001), pričom so všetkými sa dostali do top 100 amerického albumového rebríčka Billboard 200. Magazín Revolver ich v roku 2009 na Golden Gods Awards označil za najlepší nový talent. Okrem Luckera v kapela pôsobili aj Chris Garza (gitara), Mark Heylmun (gitara), Alex Lopez (bicie nástroje) a Dan Kenny (basgitara). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu